Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ... "Θαυμασμός" Τ.Κέρι και μέχρι εκεί...Poll: Israelis Pessimistic about Peace Deal...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ....ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

Ο Σαμαράς κομίζει στον Ομπάμα την πρόταση για την Αμμόχωστο !!!Κυριάκου Πομηλορίδη.

EΠΙΚΑΙΡΟ...Πλειστηριασμός για 15.000 Κατοικίες!!!Σε ύψος ρεκόρ 27,6% η ανεργία τον Μάιο - 64,9% για τους νέους...


Στο 1,381 εκατ. τα άτομα χωρίς εργασία σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!! Πληθαίνουν οι αιτήσεις για σίτιση...Tourists Keep Pouring Into Greece...Άδεια άνευ αποδοχών για στρατιωτικούς - Δημοσιεύθηκε η απόφαση...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...Mazor Robotics Ltd. is looking for a Financial Planning and Analysis Position.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.-Εκπαιδευτικό προσωπικό για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου...Unicef: «600.000 παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας στην Ελλάδα!»...
Μεταχειρισμένο υλικό από τις Η.Π.Α. για τον Ε.Σ.: οι ....σαμπάνιες ας περιμένουν!!!ΠΡΟΣΟΧΗ...Έρχονται κατασχέσεις για ασφαλιστικές οφειλές άνω των 5.000 ευρώ!!!-Προθεσμία 20 ημερών έδωσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος -Μέχρι 12 δόσεις για ληξιπρόθεσμα χρέη
Με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς θα βρεθούν αντιμέτωποι όσοι οφειλέτες δεν τακτοποιήσουν τα χρέη τους στα ασφαλιστικά ταμεία.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ... Ο Ρ.Τ.Ερντογάν πρόλαβε τον Α.Σαμαρά και μίλησε αυτός πρώτος με τον Μ.Ομπάμα!ΠΕΡΙ ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ...ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΨΙΝΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥ.ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

ΣΟΚ: Στα «αλβανικά εδάφη» εκπαιδεύονται τρομοκράτες για Τζιχάντ σε Ευρώπη και Ρωσία!!!Η Ισλανδία εκνευρίζει το ΔΝΤ!!!ΕΤΣΙ ''ΧΤΥΠΑ'' Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ... Βαρέα μέταλλα στο πιάτο μας!!!Ένας ανερχόμενος διατροφικός κίνδυνος! Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται σε σημαντικό βαθμό η συσσώρευση βαρέων μετάλλων στα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα - και μάλιστα χωρίς κάποια ιδιαίτερη μείωση, σε αντίθεση με άλλες τοξικές οργανικές ενώσεις.
 

Ευαισθησία και ανάπτυξη...Τίτλοι τέλους για το ΔΝΤ στην Ουγγαρία...ΩΡΑ ΓΕΛΙΟΥ ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ....
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ..Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr