Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

10 TAΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ....


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ/ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΚΑΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΜΕ ΚΛΠ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ

"Μπλόκο" στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας - Ποια εντολή ασφαλείας προκαλεί γκρίνια;



“Άβατο” γίνεται από σήμερα ο διάδρομος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, αφού με σχετική εντολή δεν θα κυκλοφορεί σ΄ αυτόν κανένας άλλος εκτός από ένα πολύ στενό κύκλο συνεργατών του. Η εντολή για “στεγανοποίηση” του υπουργικού διαδρόμου κυκλοφόρησε πριν από λίγο και έχει προκαλέσει ήδη γκρίνιες σε υψηλόβαθμους αξιωματικούς οι οποίοι λόγω της θέσης και των καθηκόντων τους υποχρεωνονται πολλές φορές την ημέρα να βρίσκονται στον“απαγορευμένο” πλέον διάδρομο.

ΗΠΑ για Θράκη : "Πιέζουν τους Πομάκους να δηλώσουν "τούρκοι" - Τι λέει έκθεση του ΥΠΕΞ.


Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών στην έκθεσή του για τα ανθρώπινα δικαιώματα, επιβεβαιώνει τις πιέσεις που δέχονται οι Πομάκοι της Θράκης για να αρνηθούν την ταυτότητά τους και να δηλώσουν Τούρκοι.

Σοβινιστική και επεκτατική η πολιτική Μέρκελ απέναντι στον Νότο.....




Ως ένα μείγμα επιβολής, σοβινισμού και ελεγχόμενης αλληλεγγύης περιγράφει την πολιτική της Μέρκελ έναντι του ευρωπαϊκού Νότου το γερμανικό περιοδικό Spiegel: Η Μέρκελ, γράφει, θέλει την Γερμανία έναν πύργο ευημερίας, επιθυμεί οι άλλες χώρες να υιοθετήσουν τα γερμανικά πρότυπα σταθερότητας και επάρκειας, αλλά θέτει...όρια στην αλληλεγγύη της...

Και το χάραμα αργεί…



Μάλιστα! Είναι πλέον φανερό ότι κάτι άλλαξε στη χώρα. Ο Στουρνάρας δηλώνει ότι με το μνημόνιο δεν πήραμε δάνειο, αλλά σχεδόν δώρο και μας φαίνεται απολύτως φυσιολογικό διότι «είναι μαλάκες, τώρα θα το καταλάβουμε;». Ξεμπερδέψαμε. Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας και ως εκεί.
Τελικά το ζητούμενο ήταν αυτό. Να ανακαλύψουμε αν ο Στουρνάρας είναι στημένος από τις τράπεζες και ο Σαμαράς συστημένος από τη Μέρκελ. Μόλις το διαπιστώσαμε…. όλα εντάξει. Τι άλλο να κάνουμε; Μήπως υπάρχει λόγος σοβαρός να αντιδράσουμε; Φυσικά και όχι. Ικανοποιήσαμε τον εγωισμό μας με τη διαπίστωση ότι δεν είμαστε χαζοί κι ότι τους καταλάβαμε.

ΒΙΝΤΕΟ-Κοντονής:Το «χάιλ Χίτλερ» ειπώθηκε ...




«Το χάιλ Χίτλερ ειπώθηκε καταγγελτικά και απαξιωτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, αναφορικά με όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Βουλή.

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ: «Έρχεται Χριστουγεννιάτικος Μπουναμάς Νο 2»



Όπως είναι γνωστό, η επιτροπή συνεχίζει το έργο της για την σύνταξη του νέου ειδικού μισθολογίου των στρατιωτικών που θα ισχύσει από το 2014.

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, μετά από έρευνα που διενήργησε κατόπιν αιτήματος της επιτροπής διαπίστωσε, ότι... το επιπλέον ποσό (από τα 88 εκατομμύρια που είχαν προβλεφθεί) που πρέπει να αφαιρεθεί ετήσια από την μισθοδοσία των στρατιωτικών, ώστε να τηρηθούν οι δεσμεύσεις των Μνημονίων, ανέρχεται στο ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Για τους απόστρατους δεν έχει ακόμη υπάρξει μια ξεκάθαρη απάντηση, για το ίδιο θέμα και οι ενώσεις τους προσπαθούν με επαφές που έχουν να το ξεκαθαρίσουν.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έλαβε τη σχετική ενημέρωση από το ΓΛΚ.

Ο «κόκκινος» Πάνος, δεν προέβη σε καμία δήλωση, πιστεύουμε στο μέλλον να μιλήσει επί του θέματος.

Βέβαια, απ’ ότι πληροφορούμαστε, οι στρατιωτικοί που συμμετέχουν στην επιτροπή δεν πρόκειται να δεχθούν την αφαίρεση του συγκεκριμένου ποσού.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν προβαίνει σε ουδεμία δήλωση μέσω του twitter του, εδώ και καιρό, επί του νέου μισθολογίου, βλέπετε από πέρυσι έβαλε μυαλό.

Προβλέπουμε από Σεπτέμβριο να αποχωρούν οι απόστρατοι από την επιτροπή λόγω διαφωνιών κατόπιν οι στρατιωτικοί και τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο το υπουργείο Οικονομικών να εμφανίσει νέους πίνακες ειδικών μισθολογίων στρατιωτικών που θα ισχύσουν από το 2014, με τις προβλεπόμενες περικοπές.

Το σήριαλ συνεχίζεται και έχει πολλά επεισόδια ακόμη!!!!

staratalogia.gr

Μια περίεργη αλλαγή στη μετονομασία της Εθνικής Τράπεζαs της Ελλάδος...


Με Επανωμή ο Μανούσος

Ο πρώτος σκορερ της Καλλονής θα λείψει στον αγώνα αγώνα με την Αναγέννηση Επανωμή,καθώς θα εκτίσει την ποινή του.

Αυτή είναι η Κρήτη, η Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ που τα λέει όλα....



Ισλαμισμός και ιδεολογία...



ΝΑΪΤΕΣ!!!



Έλαμψαν με την απουσία τους από το ΣτΕ για το «Γένος των Ελλήνων»... Οι «Θεσμικές» Ενώσεις των Αποστράτων!!!


Οριστικό κλείσιμο του Σκαραμαγκά στο κυβερνητικό τραπέζι;




Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η αρμόδια κυβερνητική επιτροπή εξετάζει το οριστικό κλείσιμο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Οι συνομιλίες που έκανε η Κυβέρνηση με τον ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Ι. Σάφα, προκειμένου να διατηρηθεί η λειτουργία των Ναυπηγείων, κατέληξαν σε αδιέξοδο.

ΣΤΑ «ΑΚΡΑ» ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Την έξοδο από την κυβέρνηση «βλέπει» ο Αντώνης Ρουπακιώτης.




Στα άκρα οδηγεί τη σχέση του με το Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτης, ο οποίος, αν και γνώριζε ότι το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που έχει συντάξει βρίσκεται σε φάση «ελέγχου» από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, διέρρευσε χθες μέσω κύκλων του ότι διαβιβάστηκε στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής.

«Πνίγουν» τον πόνο τους στις καταχρήσεις!!!


Η διάλυση της καθημερινότητας, η οικονομική κρίση, η έλλειψη οραμάτων και προοπτικής πρώχνουν τους Ελληνες στην παραμέληση της υγείας τους –παρότι ανησυχούν γι’ αυτήν– αλλά και στην αυτοκαταστροφή.

Συνέχεια της «αμαρτωλής» ιστορίας, των μεταθέσεων του ΓΕΣ...



ΤA ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWPOST.GR ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ Διαβάστε τις λύσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.




Το περιβάλλον και η σχέση του με τον άνθρωπο ήταν το θέμα της έκθεσης στο μάθημα τηςΝεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας, με το οποίο άνοιξε σήμερα η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

12 τρόποι για να ζήσετε πολλά χρόνια!!!!


Θέλεις να ζήσεις πολλά χρόνια;12 επιστημονικοί τρόποι που εξασφαλίζουν μακροζωία...
Μήλα, καφές, κόκκινες πιπεριές και η δυνατότητα να μπορείς μέχρι τα γεράματα να… σηκώνεσαι από το πάτωμα, εξασφαλίζουν μακροζωία. Διάβασε και τα υπόλοιπα! Ναι, υπάρχουν κάποιοι «επιστημονικά πιστοποιημένοι» σύμμαχοι που μπορούν να μας βοηθήσουν να σβήσουμε 100 (!!) κεράκια στην άγλυκη και λάιτ τότε τούρτα μας. Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι παρακάτω 12 τρόποι θα μας βοηθήσουν να ζήσουμε πολλά, πολλά χρόνια.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ», ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Μαστίγιο και καρότο από την Κομισιόν: «Βλέπει» ανάπτυξη το 2014, περιμένει νέα μέτρα.




Ύφεση 4,2% για το τέλος του 2013 με μετάβαση σε ήπια ανάπτυξη το 2014 προβλέπει στην έκθεσή της για την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία διαπιστώνει αισθητή πρόοδο στην οικονομία της χώρας μας. 

Θεραπεία του καρκίνου με ακτινοβολία πρωτονίων!!!


Ο Κωνσταντόπουλος... αδειάζει τη Ζωή!!!



Οι τράπεζες οδηγούν το Γενικό Δείκτη......


Anti-Semitic abuse was directed towards the Chelsea’s midfielder Yossi Benayoun...Shabbat Shalom.



Yossi Benayoun said he was the victim of antisemitic taunts from his own fans when he came on against Liverpool. Photograph: Chelsea FC via Getty Images

ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ...



Προβλήματα στην Ελευθεροτυπία...


Ποιος παίρνει μισθό 175.000 ευρώ στην Ελλάδα;



ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ Ο ΠΑΤΖΑΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΩΝΑΞΕ ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΚΙ ΑΛΛΟΣ...


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάντζας, μιλώντας στο enikos.gr παραδέχτηκε ότι φώναξε «χάιλ Χίτλερ» για να ειρωνευτεί τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είχαν ήδη φωνάξει το ναζιστικό σύνθημα. 

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ "ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ" ,ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ..(ΒΙΝΤΕΟ).

ΑΝΕΡΓΙΑ,ΑΝΕΧΕΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....

ΣΟΑ ΣΟΜΥ ΕΠΟΠ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ-ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ....


Μαύρισμα στην πλαζ εκ των… έσω!!!



Παιδιά ξυπνήστε!!!


Γράφει ο Δευκαλίων.
Αφήνουμε την φιλομνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά στο Qatar-Κινέζικο κυνήγι του θησαυρού και επανερχόμαστε στα εγχώρια τα φτωχά και ταπεινά… 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗ....ΜΑΖΕΨΕΙ!!!


Ο διοικητής της ΜΙΤ στο γεύμα Oμπάμα - Ερντογάν....


ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ Στο στόχαστρο επιτέλους οι Μ.Κ.Ο.



Στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών βρίσκονται οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, για τις επιχορηγήσεις που λάμβαναν τα προηγούμενα χρόνια.

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Zήτησαν να συλληφθεί βουλευτής της ΧΑ επειδή αποκάλεσε "Mr Alexis" τον Τσίπρα!!!



Πρωτοφανής αυθαιρεσία και φασιστική συμπεριφορά μέσα στην Βουλή από τον προεδρεύοντα Γ.Δραγασάκη (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ από Χ.Φλωράκη) ζήτησε να συλληφθεί ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Παναγιώτης Ηλιόπουλος επειδή αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ "Mr. Alexis"!. 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ...


Ζητιάνους θέλουν να καταντήσουν τους περήφανους Έλληνες αξιωματικούς........


Έφτασαν στα Τίρανα οι πρώτοι 14 Ιρανοί Μουτζαχεντίν!!!



Έφτασαν στα Τίρανα οι πρώτοι 14 Ιρανοί Μουτζαχεντίν, από τους 210 συνολικά που θα φιλοξενήσει η αλβανική κυβέρνηση.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Δεν ευθύνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.


Με «αριστερό μανδύα» στην Ουάσιγκτον ο Βενιζέλος...



«Η καταλυτική αλλαγή που έχει συντελεστεί, αυτή που έχει αλλάξει το τοπίο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, είναι ουσιαστικά η θεσμική ενσωμάτωση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην ευρωζώνη», τόνισε σε ομιλία του στην Ουάσιγκτον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

22 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΡΗ...(Κάντε ένα διάλειμμα από τις ειδήσεις...)


ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

«Χάρβαρντ»...........


Γιάννης Μπουτάρης: «Το gay pride είναι τιμή για την Θεσσαλονίκη»!!!(GAY PRIDE=ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ...ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)



Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου για το gay pride!!! που θα γίνει τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη για τους γάμους!!! των ομοφυλοφίλων και για τις υιοθεσίες παιδιών!!! από gay ζευγάρια.


ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2013...


Απόσπασμα από το βιβλίο του καθηγητή Πανεπιστημίου Γ. Γραμματικάκη «Ένας αστρολάβος του ουρανού και της ζωής», που αναφέρεται στις έννοιες του περιβάλλοντος, της αποξένωσης και της διάχυσης της πληροφορίας, μέσα από το διαδίκτυο, είναι το θέμα της έκθεσης στο οποίο κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Πέρασε μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ....


Εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων........



Φορολογούν τα χωράφια και οδηγούν σε τροφική εξάρτηση την χώρα!!!



Νέος φόρος για όλα τα αγροτεμάχια

50 εκατομμύρια επιπλέον οι περικοπές στους εν ενεργεία στρατιωτικούς - Τι θα κάνει η κυβέρνηση?



"ΕΛΕΟΣ - Τουλάχιστον υπογράψτε τις αποστρατείες μας " - Αγανακτισμένος αξιωματικός προς ΥΕΘΑ!!!


Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ.



Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com