Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

751 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ! Σοκ από τα εκκαθαριστικά: Κατάρρευση εσόδων κατά 78,6% - Νέοι φόροι εν όψει...



Σοκ προκύπτει για τους έλληνες πολίτες, αλλά και για την οικονομία της χώρας από την εκκαθάριση των πρώτων φορολογικών δηλώσεων: Οι νέοι φόροι επιβαρύνουν αυτούς που έχουν έστω μία δουλειά κατά ... 751 κατά μέσο όρο στη νέα δήλωση, αλλά αυτό φαίνεται να είναι το λιγότερο.

Tisha B’Av on a Kuwait Military Base Gives a Chaplain a Lesson in Jewish Unity...



Since childhood, my parents had taught me to avoid Messianic Jews at all costs, much as one would avoid body-snatching aliens or evil wizards.

Λιλιπούτειο PC με επεξεργαστή ARM και λειτουργικό Ubuntu από 99 δολάρια!!!




Ένα νέο mini PC παρουσιάστηκε από την εταιρεία Compulab, το Utilite, το οποίο ενσωματώνει έως καιτετραπύρηνο επεξεργαστή αρχιτεκτονικής ARM και τρέχει τη δημοφιλέστερη διανομή Linux, Ubuntu.

Άρειος Πάγος: Τα δικαιώματα όσων δουλεύουν μπροστά σε υπολογιστή...




Το Εργατικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάνθηκε ότι όσοι εργάζονται μπροστά σε οθόνες, όπως είναι του ηλεκτρονικού υπολογιστή, δικαιούνται μεν έως 15 λεπτά διάλειμμα ανά δίωρο, αλλά η χορήγησή του θα γίνεται μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.







ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ! Η αποδόμηση της Ελλάδος από ντόπιους και ξένους...




Μετά την διάλυση του στρατεύματος, την επίθεση κατά της δημοτικής αστυνομίας, τις εκδιώξεις δασκάλων, ήλθε -φαίνεται- τώρα και η σειρά των θρησκευτικών διωγμών ώστε να συμβεί το κατά τας γραφάς προβλεφθέν ότι δηλαδή όση αποδόμηση του κράτους έχει ήδη γίνει δεν αρκεί αλλά πρέπει να διαλυθούν όλοι οι παραδοσιακοί πυλώνες του πολιτισμού μας γιατί το ζητεί ο κ. Τόμσεν και, ως συνήθως, δεν βλέπει κανένα πρόβλημα ο Υπουργός μας Οικονομικών!


Bloomberg: Οι Έλληνες έγιναν σερβιτόροι με 500 ευρώ για να επιβιώσουν...



Το δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg παρουσιάζει με τον πλέον αποκαρδιωτικό τρόπο το περιβόητο ελληνικό... succes story και την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Τι γίνεται με τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια...



Οι πλειστηριασμοί, η «πώληση» των δανείων σε ξένες εταιρείες και τα «προστατευόμενα» ακίνητα.

Σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ο Αντώναρος...



Μαζί στην Ουάσινγκτον Σαμαράς και Βενιζέλος…



«Πολύ καλό» χαρακτηρίζουν στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου το κλίμα στις σχέσεις μεταξύ του Αντ. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου.

Θα ελέγχονται από ιδιώτη επεμβάσεις και θεραπείες στα νοσοκομεία...



Μια γεύση για τις μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσει στο χώρο της Υγειας έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΥΝΙΚΗ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ!!! "Όποιος δεν ρυθμίσει τις οφειλές του στα Ταμεία ας πτωχεύσει"



Με απίστευτη κυνικότητα αντιμετωπίζει η τρόικα το θέμα της ασφυξίας στην αγορά που η ίδια προκάλεσε με την εφαρμογή του μνημονίου. «Όποιος δεν ρυθμίσει τις οφειλές του προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία ας πτωχεύσει», λέει και το χαρακτηρίζει μάλιστα αυτό υγιές.

20.000€ ο πραγματικός μισθός του βουλευτή…!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΜΕΣΩ… ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟΥ! Με αφορμή την προσφυγή δικαστικών αποκαλύπτεται ότι το «πάσης φύσεως κόστος» που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή είναι υπερδιπλάσιο από την αποζημίωση που δηλώνεται.


Νέος δικηγορικός κώδικας: Ελεύθερος ορισμός αμοιβής και δικηγορικές εταιρείες με παραρτήματα...



Σημαντικότατες διαρθρωτικές αλλαγές προωθεί η νέα ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης για την άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος αλλά και την παροχή νομικών υπηρεσιών. 

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού με τις αποδείξεις! Ποιες θα μετράνε στην Εφορία για το φορο-μπόνους;



Σε μία προσπάθεια καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και αύξησης των εσόδων του κράτους από το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας και τον Φόρο Εισοδήματος, το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει ένα νέο καθεστώς συλλογής αποδείξεων το οποίο είναι ιδιαίτερα αινιγματικό!

Δείτε ακριβώς τι ψηφίστηκε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, για μνημόνια, χρέος, οικονομία και τράπεζες...



Διαβάστε αναλυτικά τα πάντα παρακάτω, αντιγράφουμε από τα πρακτικά:

Ο Α/ΓΕΕΘΑ "μίλησε" για μεταθέσεις και απόφαση Αβραμόπουλου.



35 βότανα για αδυνάτισμα και καλή υγεία!!!



Πολύτιμα όπλα για την ενίσχυση της ανθρώπινης υγείας θεωρούνται από αρχαιοτάτων χρόνων πολλά από τα βότανα που, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση, φυτρώνουν και αναπτύσσονται στη φύση.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com