Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...Το αλβανικό επιχειρηματικό όνειρο των Ελλήνων ...ΓΟΝΕΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ...Στο 15% το ποσοστό των μεταξεταστέων της Ά λυκείου !
Και το 2015 θα υπάρξουν απολύσεις δήλωσε ο Κ.Μητσοτάκης ...Το υπόμνημα της προσφυγής του Η.Κασιδιάρη κατά της προσωρινής του κράτησης ...Ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Νίκος Αντωνιάδης, με επιστολή του στα Μέσα δημοσιοποιεί το περιεχομένο της προσφυγής του πελάτη του κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης.
 
Ο ίδιος αναφέρει:
 

Έκτακτες μεταθέσεις στο Λιμενικό Σώμα ...Αντιδρά ο δικηγορικός σύλλογος Πειραιά για την μετακίνηση του δικαστικού μεγάρου ...
Εσβησαν το έπος της 28ης Οκτωβρίου από τα βιβλία Γλώσσας του Γυμνασίου!!!Αλλάζουν την ιστορία στα σχολικά βιβλία και αποχριστιανίζουν ολόκληρη την διδασκαλία για λόγους που είναι πλέον εύκολο να αντιληφθούμε: Οι λέξεις "Εθνος" και "χριστιανισμός" πρέπει να απαλειφθούν για  να διευκολυνθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων να πετύχει αυτά που θέλει. Ενα Εθνος χωρίς ιστορία, χωρίς ρίζες και χωρίς θρησκευτική συνείδηση έρμαιο στις μάζες των ισλαμιστών ή των άθρησκων.

Τι απαντά η Μαρία Σπυράκη για το γιο του πρώην υπουργού Λ.Ζαγορίτη ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΜΙΧΟΣ...Στα 225,6 εκατ. ευρώ τα «φέσια» στο πρώτο εξάμηνο 2014 !!!
BINTEO--Σφραγίστε το Φάκελο της Κύπρου - "Το Συζητάμε" ...
Απόφαση ΣτΕ: Μετά από τα "μπάνια του λαού" οι αποφάσεις για επιστροφή χρημάτων σε στρατιωτικούς ...


ΦΩΤΟ--ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΑ ΧΛΙΔΑΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β.ΜΗΛΙΩΝΗ ΤΗΣ ENERGA -HELLAS POWER ...


Οι ΗΠΑ σπεύδουν σε Αθήνα και Λευκωσία για να προλάβουν γεωπολιτικά "ατυχήματα" ...
Αποκλεισμός της βάσης της Σούδας ενάντια στη υδρόλυση των χημικών της Συρίας που ξεκίνησε δυτικά της Κρήτης! ...
"Φουντώνουν" οι φήμες για "φθινοπωρινές - εκλογικές" κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις !!!Οι χάρτες που αλλάζουν στη "γειτονιά" μας ελπίζουμε να μην φθάσουν μέχρι τη Θράκη!BINTEO-"ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ-ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ"...«Κόσμημα» ο Νέος Ναός του Αγίου Νικολάου στο σημείο Μηδέν!!!!ΦΩΤΟ--Η μεγαλειώδης συμμετοχή των Ελλήνων Ευζώνων στη στρατιωτική παρέλαση της Γαλλίας για την επέτειο της Βαστίλης !Οι συμφωνίες της ελληνο-κινεζικής στρατιωτικής συνεργασίας [εικόνες] ...
"ΒΟΛΕΣ (ΠΒ)" ...ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ...

\Πέντε ολόκληρα χρόνια πληρωνόταν από το ΕΚΑΒ για να κάνει μπίζνες στη Βουλγαρία !!!
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr