Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Το σενάριο των διπλών εκλογών.................



«Στο τέλος του έτους θα τα έχουμε καταφέρει και θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε, για το 2013 οριακό πλεόνασμα της τάξης του 0,1%».

Την παραπάνω δήλωση έκανε στη Voria.gr αρμόδιο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου, αφήνοντας να... εννοηθεί ότι αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία για το τρίτο κατά σειρά κούρεμα του ελληνικού χρέους. Εννοείται πως σε αυτή τη φάση κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει το πότε και το πώς θα λάβει χώρα αυτή η διαδικασία.

Ωστόσο, πολιτικοί παρατηρητές συνδυάζουν αυτές τις εξελίξεις με τις επόμενες εθνικές εκλογές. Συγκεκριμένα, όπως εκτιμούν, από το πότε θα γίνει η συγκεκριμένη απομείωση, εξαρτάται και το πότε θα στηθούν οι κάλπες. Θεωρούν ότι ο κ. Αντώνης Σαμαράς δεν θα αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα σπεύσει να την αξιοποιήσει, καθώς θα σηματοδοτήσει την επιστροφή, μετά από πολύ καιρό, της Ελλάδας σε ...χαρτογραφημένα νερά.

Αυτό πρακτικά συνεπάγεται ότι του χρόνου τον Μάιο, όταν είναι προγραμματισμένες οι επόμενες ευρωεκλογές, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να “συνοδευτούν” και από βουλευτικές, ενώ οι δημοτικές φαίνεται να πηγαίνουν για αργότερα...
Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com