Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Με το «έτσι θέλω» μας χορηγούν ανώνυμα "γενόσημα" στα δημόσια νοσοκομεία !Η τρόικα προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλει τα φθηνά, ανώνυμα σκευάσματα.
Η τρόικα δεν εγκαταλείπει το σχέδιο χτυπήματος της Δημόσιας Υγείας των Ελλήνων μέχρι να ικανοποιηθούν στο έπακρο οι απαιτήσεις της, παρά το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός αντιστέκεται στην επιβολή των φθηνών, ανώνυμων γενόσημων.

Ο Πρωθυπουργός στο Λευκό Οίκο!!!Stoudemire Applying For Israeli Citizenship..."REMOTE UNIT OPERATION"... WSJ: Το FBI παρακολουθεί υπόπτους μέσω "έξυπνων κινητών" και λάπτοπ!Σημαντική αύξηση παρουσιάζει τελευταία η χρήση εργαλείων επιτήρησης, στο πλαίσιο δικαστικών αποφάσεων, με το FBI να έχει στην κατοχή του όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρειάζεται για να ενεργοποιεί τα μικρόφωνα σε Android smartphones και λάπτοπ και να καταγράφει τις συνομιλίες μας.

Διατροφικοί μύθοι που ακόμη πιστεύουμε ότι ισχύουν...OΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ...Βάσεις 2013: Ανακοινώνονται τέλη Αυγούστου...Σημαντική πτώση παρουσιάζουν φέτος οι βάσεις – Στο κόκκινο η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΑΝΕΡΓΙΑ;ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.


ΣΥΡΙΖΑ: Έχει ανοίξει ο δρόμος για τη δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης...Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων.

ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ...


ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε. ΣΕ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ;;Τα δάνεια που απαιτούν οι εισπρακτικές είναι διαγραμμένα...Οι εισπρακτικές νόμιμα, δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα. Παράνομα μπορούν εάν δεν αντιδράσετε…

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ.


Γ. Στουρνάρας: Χωρίς τις απολύσεις δεν θα πάρουμε τις επόμενες δόσεις!Η συνάντηση «Σλάβων Αιγαίου» στο Μοναστήρι !!!THANK GOD...ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ: Συνελήφθη γερμανός στη Χίο, για κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας !!!Σε μια εξαιρετικά σημαντική σύλληψη για την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας προχώρησε η αστυνομία στην Χίο μετά τον εντοπισμό ενός 72χρονου Γερμανού υπηκόου που φωτογράφιζε τις υποδομές των Ενόπλων Δυνάμεων και Κοινωφελών Οργανισμών, παραδίδοντας το υλικό σε Τούρκους υπηκόους.

Προς το χάος σπρώχνει την Ιταλία ο διωγμός Σίλβιο από την "αριστερή" δικαιοσύνη...Θα καταρρεύσει η κυβέρνηση συνασπισμού και η Ιταλία θα οδηγηθεί πάλι σε εκλογές; 

"Φεύγουν" 10.000 τραπεζοϋπάλληλοι - Το φθινόπωρο το πρώτο κύμα εξόδου...Εκτός τραπεζικού συστήματος θα βρεθούν περίπου 10.000 εργαζόμενοι δηλαδή το 20% του συνόλου των τραπεζοϋπαλλήλων, μέσα στην επόμενη τριετία.

Περίεργο θέμα … Η εξαφάνιση των μελισσών και η προφητεία...ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ.Αυτό είναι το σενάριο για νέο μνημόνιο. Τι προβλέπει...Δημοτικές εκλογές: Γιατί η Χρυσή Αυγή «τρομάζει» τη συγκυβέρνηση;;-Ποιος βολιδοσκοπείται από το εθνικιστικό κόμμα για τη Θεσσαλονίκη και ποια η απάντηση της Συγγρού. -Τα πρόσωπα που «παίζουν» για το Δήμο της Αθήνας για να ανακόψουν την άνοδο του Ηλ. Κασιδιάρη.
Ανησυχία και φόβος για Βατερλό της συγκυβέρνησης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές πλανάται πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου, με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού να αναζητούν από τώρα τρόπους για να το αποτρέψουν.

Το σημείωμα Αβραμόπουλου σε Σαμαρά για τις ΗΠΑ - Τι περιμένουμε από τους Αμερικανούς;Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ...
Πόσα χρόνια χρειάζεται να δουλέψετε για να αγγίξετε το μισθό ενός ευρωβουλευτή;Μία θητεία τους αντιστοιχεί σε οικονομικές απολαβές 49 χρόνων δουλειάς του μέσου έλληνα εργαζομένου...

Έρχεται οριστικά το "βραχιολάκι" εντοπισμού για τους φυλακισμένους!!!Σε τρεις κατηγορίες κρατουμένων θα περνούν το σύστημα γεω-εντοπισμού οι υπεύθυνοι των φυλακών, γνωστό και ως «βραχιολάκι των κρατουμένων», με σκοπό να αποσυμφορίσουν τις ελληνικές φυλακές.

TO ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ 4ηs ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936.-ΒΙΝΤΕΟ.


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr