Τρίτη 15 Απριλίου 2014

BINTEO--Φωτό "δαίμονα" στο κρεβάτι ασθενή που απεβίωσε...




Στο ευρωψηφοδέλτιο του Β. Πολύδωρα ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος !!!



Το εθνόσημο στις στολές των στρατιωτικών απαντά στη βλακεία που γίνεται ... σημαία ....



Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης
Τέλος στις ανυπόστατες φήμες και στις ασυναρτησίες που διοχετεύονταν για μήνες στο διαδίκτυο από διάφορους κύκλους, βάζει η τοποθέτηση της ηγεσίας των ΕΔ, για το θέμα του εθνοσήμου που θα φέρεται στις στολές των στρατιωτικών. Ένα θέμα για το οποίο προκλήθηκαν αντιδράσεις χωρίς φυσικά να υπάρχει λόγος, τουλάχιστον για όσους διαθέτουν τη στοιχειώδη λογική και ψυχραιμία να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ αλήθειας και ψέματος... 
Συγκεκριμένα, εδώ και πολλές εβδομάδες έχει διαρρεύσει η "είδηση" της ... κατάργησης της ελληνικής σημαίας και του εθνοσήμου από τις στολές των στρατιωτικών. Όπως είναι φυσικό, την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκαν διάφοροι ημιμαθείς αλλά και καλοθελητές οι οποίοι με ευκολία ξεσπάθωσαν κατά πάντων και κυρίως κατά της ηγεσίας των ΕΔ, μιλώντας για ... προδοσίες, ντροπές και άλλα παρόμοια. Λες και δεν υπήρχαν σοβαρότερα ζητήματα στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Φυσικά πολλοί περισσότεροι απλά παρασύρθηκαν από την φημολογία και τα τερατουργτήματα που γράφτηκαν -κυρίως- στον ανεξέλεκτο και θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου, χωρίς να έχουν δόλο.
Αυτό είναι το εθνόσημο, δηλαδή το επίσημο έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας που θα φέρεται από τους στρατιωτικούς στις στολές.
Η επίσημη διάψευση όλων αυτών των "επαναστατών" του πληκτρολογίου, ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς πρόκειται να αλλάξει στις στολές των στρατιωτικών. "Αυτό είναι το εθνόσημο, δηλαδή το επίσημο έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας που θα φέρεται από τους στρατιωτικούς στις στολές", έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.
Σημειώνεται, πως το εθνόσημο υπήρχε και παλαιότερα στις στολές των στελεχών των ΕΔ, ή και στρατιωτών ακόμα......

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : Διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα- Αναζητά 3.800 αεροσυνοδούς ...



Δεν κατεβαίνει με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Κ.Βελόπουλος ...



Lidl: Καλείται να δώσει εξηγήσεις για την «κοροϊδία» με τα αρνιά .....




Την άρση ασυλίας του Η.Κασιδιάρη ζητεί η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα ...




Εορταστική διανομή παραδοσιακών τροφίμων της Λαμπρής - Μ. Πέμπτη, Σταθμός Λαρίσης, 11:00 π.μ. Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 ...




Ο χημικός εφιάλτης στη «γειτονιά μας» .....



Αβραμόπουλος προς Α/ΓΕΝ και Αρχηγό Στόλου: "Μιλήστε με το Ισραήλ για τον πύραυλο"! ...




Ποιοι θεωρούν "αυτιστικούς" τους αξιωματικούς κι ένα ερώτημα για ΓΕΝ και Στόλο ...



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε κάνει το λάθος να αποκαλέσει τους στρατιωτικούς “αυτιστικούς”. Εισέπραξε μια αξιοπρεπέστατη απάντηση και μια βροντερή παραίτηση από τον υποναύαρχο Στέλιο Φενέκο. Φαίνεται όμως ότι η θεωρία περί “αυτιστικών” έχει “διαβρώσει” το σύστημα. Την ακούσαμε τη θεωρία σε μια “παραλλαγή” της με αφορμή την υπόθεση της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ έλεγαν στα υψηλά κλιμάκια του ΠΝ ,ότι ο Αξιωματικός που σήμανε τον συναγερμό στην φρεγάτα “μπέρδεψε” τους πυραύλους που έριχναν οι ισραηλινοί στην ξηρά (!), ότι “υπάρχουν τέτοια περιστατικά που κάποιοι μεγαλοποιούν γεγονότα” και άλλα σχετικά! Το άλλο σενάριο είναι αυτό της εκτόξευσης δορυφόρου από τους ισραηλινούς .

Ούτε λέξη για την άψογη αντίδραση των μελών του πληρώματος για τον εκτιμώμενο κίνδυνο . Αντίδραση επαγγελματική και ανθρώπινη με τα λίγα μέσα που "λειτουργούσαν". 

Για μπράβο δεν το συζητάμε βέβαια. Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες που στελέχη του ΠΝ αντί να επιβραβευθούν για την αντίδρασή τους σε δύσκολες και απρόβλεπτες συνθήκες …τ΄ ακούν κιόλας! 

Απόστρατοι της ΠΑ θα φορολογηθούν και για τρίμηνες αποδοχές του 2014!!!



Η ηγεσία του ΚΚΕ στηρίζει την …ακινησία! ...




ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ....




Επίσκεψη Διοικητή ΔΑΕ στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (φωτ) ...




upd...ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ "ΞΥΠΝΗΣΕ" ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟ LIDL ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΩΝ 3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ....




Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com