Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Σε εντατικούς ελέγχους για τον ΦΠΑ ο ΣΔΟΕ...



To ότι η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση θα περάσει στον καταναλωτή και το ότι θα αποδοθεί εγκαίρως από τους επαγγελματίες προσπαθεί να διασφαλίσει το ΣΔΟΕ με εντατικούς ελέγχους. Το 23% στα προϊόντα και τις υπηρεσίες εστίασης γίνεται 13% από την 1η Αυγούστου και οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ καλούνται τώρα με τους τιμοκαταλόγους ανά χείρας να «τσεκάρουν» την προσαρμογή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΟΚ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ... "Πάμε σε αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων της Ελλάδας με την Τουρκία"!!!!!



Τη σύγκληση, του τρίτου "Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας", ...

ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... Μετά το ξύλο απειλές "a la Παπανδρέου" για άμεση διάλυση της Βουλής!!



Οξεία συμπτώματα ανασφάλειας , σε όλα τα επίπεδα τοσο κοινοβουλευτικά όσο και σε επίπεδα κοινωνίας, παρουσιάζει η κυβέρνηση μετά τον ξυλοδαρμό του υπουργού Υγείας Α.Γεωργιάδη.

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...



Ανασφάλιστος είναι ο ένας στους τρεις εργαζόμενους σε τουριστικές επιχειρήσεις, όπως προκύπτει από ελέγχους που πραγματοποίησαν κλιμάκια της Ε.ΥΠ.Ε.Α. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ...

The Nazareth Code: Can Israel’s Booming Tech Sector Heal the Wounds of Israeli Arabs?



ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΑ "ΚΟΡΑΚΙΑ" ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ-ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ.




Γράφει ο Κούρκουλος
ΟΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ

Για να μην τρέφουμε αυταπάτες.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ... Έδειραν το Α.Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο - Το καζάνι της οργής βράζει...



Oργισμένοι άνεργοι πολίτες κτύπησαν, αποδοκίμασαν και εξύβρισαν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πριν λίγο κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ .Το 1/3 των Ελλήνων αδυνατεί να πληρώσει τη ΔΕΗ. Χιλιάδες βρίσκονται στο... σκοτάδι



Περισσότερα από 1.000.000 νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν στο ρεύμα τους και έχουν καταφύγει σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ προκειμένου να αποφύγουν τη διακοπή. Χιλιάδες ωστόσο είναι οι καταναλωτές που βρίσκονται στο… σκοτάδι, αφού δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν ούτε καν την ελάχιστη καταβολή.

Βενιζέλος - Νταβούτογλου: "Διαπραγμάτευση" για την ΑΟΖ;



ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Στο θέμα της ΑΟΖ και της συνεργασίας για τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑP αναφέρθηκαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα.

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.Συνάντηση απογόνων της οικογένειας του Σαμουήλ και τη Ζηνής Μιζάν...



«Ναι» από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για ΝΕΡΙΤ...



Με τους εισηγητές των κομμάτων της πλειοψηφίας να τονίζουν την ανάγκη δημιουργίας νέου φορέα Δημόσιας Τηλεόρασης, που θα βάζει τέλος σε ένα καθεστώς ασυδοσίας, και τους εισηγητές της αντιπολίτευσης να κατηγορούν την κυβέρνηση για αυταρχικές λογικές, δηλώνοντας ότι καταψηφίζουν, άνοιξε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργού Επικρατείας για την ΝΕΡΙΤ.

Ο Β.ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΦΗΣΕ ΣΥΞΥΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! Οι δανειστές θέλουν τον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ για να μοιράσουν τη Δημόσια περιουσία/.



Η τρόικα ζητά να εκχωρηθεί σε φορέα του εξωτερικού που θα ελέγχεται καθαρά από τους δανειστές ο έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό να προχωρήσουν εκείνοι όπως θέλουν και νομίζουν στην εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου και στο ξεπούλημα των επιχειρήσεων που ελέγχονται από το Δημόσιο (βλέπε ΔΕΠΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.α.).

ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ "ΕΒΛΕΠΕ" ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ... "Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει"



Χρυσή Αυγή: Σόιμπλε RAUS!!!



Αυτή ήταν η υποδοχή που επεφύλασσε η Χρυσή Αυγή στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.
Η ανακοίνωση:

Θέλουν την πλήρη εξάρτηση των Ελλήνων από τα ανώνυμα γενόσημα!!!



Σε συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης θα βρεθούν χιλιάδες Έλληνες ασθενείς και χαμηλοσυνταξιούχοι από το Σεπτέμβριο, καθώς τα σχέδια της τρόικας, τα οποία αναπόφευκτα οδηγούν σε ταφόπλακα στην υγεία, ολοκληρώνονται με τη συνηγορία της ελληνικής κυβέρνησης.

Από το «ευχαριστώ» του Σημίτη στο «ντάνκε» του Χατζηδάκη προς τον Σόιμπλε...



ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ : ΞΕΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ‼!



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ… ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ‼!



Σύμφωνα με γενική παραδοχή μεταξύ των οικονομολόγων παγκοσμίως, το ακραίο κρίσιμο σημείο στο οποίο μία κοινωνία εκρήγνυται, είναι όταν η πραγματική ανεργία φτάσει στο 35% μέσα στη συγκεκριμένη κοινωνία. Έχει επιστημονικά παρατηρηθεί ότι καμία κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει ανεργία αυτού του ποσοστού, το οποίο αλλοιώνει την ισχύουσα κοινωνικοοικονομική συγκρότηση και οδηγεί σε κοινωνική κατάρρευση.

ECONOMIST: "ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ"... "Δεν στέκεται αυτή η κυβέρνηση στην Ελλάδα"



Ο Economist δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία της ελληνικής κυβέρνησης για ανάκαμψη της οικονομίας το 2014 και για επίτευξη του στόχου δημιουργίας πρωτογενούς πλεονάσματος και περιγράφει με λεπτομέρειες το γιατί σε άρθρο που πρόκειται να δημοσιευτεί στην έντυπη έκδοση που κυκλοφορεί την Παρασκευή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Onalert: Τοξική βόμβα στα Μέγαρα από ατύχημα που το ΓΕΣ κράτησε μυστικό !



 Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 

"'Εξυπνο" νυστέρι εντοπίζει καρκινικά κύτταρα!!!



Ένα νυστέρι υψηλής νοημοσύνης,

Τότε «ανέχεια», τώρα «φτώχεια»!.....



Ψηφίστηκε το νέο πολυνομοσχέδιο! 
Εάν υπήρχαν κάποιοι που έτρεφαν ευγενείς "αυταπάτες" ας πάνε για καμιά βουτιά στη θάλασσα μπας και συνέλθουν!


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com