Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Λιγότεροι οι διαδηλωτές στην Ταξίμ....!!!!..LIVE STREAM.



Σχεδόν άδεια είναι η πλατεία Ταξίμ, συγκρινόμενη με τη χθεσινή εικόνα,

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά όταν ο αρχηγός της CIA ενημερώνει τον Ομπάμα για την Τουρκία...


Μιχάλης Ιγνατίου

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η απάντηση του Σαμαρά σε Βενιζέλο και Κουβέλη...



Απάντηση στους κυβερνητικούς του εταίρους έδωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του Μεγάρου Μουσικής όπου πραγματοποιείται εκδήλωση του ΕΒΕΑ.

Στηρίζει Σαμαρά ο Καρατζαφέρης για ΕΡΤ...



EKTAKTO:Στην Άγκυρα ο αρχηγός της ΜΟSSAD!




 Εντύπωση προκάλεσε η αιφνιδιαστική άφιξη του διοικητή της Μοssad Ταμίρ Πάρντο ο οποίος συναντήθηκε με τον διοικητή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών MIT Xακάν Φιντάν. Τουρκικά μέσα αναφέρουν πως ενδέχεται να συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο Ιράν τη Συρία και οι τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία.

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ:ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ-ΑΝΑΛΥΤΗ.



ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ-Στοιχεία-αποκάλυψη για λαθρεμπόριο όπλων των Ισλαμιστών στα Βαλκάνια...



ΣΤΗ ΜΟΥΡΟΥΖΗ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την ΕΡΤ και τις μεταρρυθμίσεις...



Νίκος Παναγιωτόπουλος 
Στο πατρικό του σπίτι στην οδό Μουρούζη, λίγα μέτρα από τα παλαιά γραφεία της Ν.Δ. στη Ρηγίλλης, ο κ. Αντ. Σαμαράς επέλεξε να συγκαλέσει τη «μυστική» σύσκεψη για το λουκέτο στην ΕΡΤ.
Σε συνάντηση που είχαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής – η οποία ήταν μυστική-ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη σχετικά με την απόφασή του να κλείσει η ΕΡΤ.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ "ΘΕΣΜΟΥ" "Nαι, σε όλα" από τον Κ.Παπούλια για την ΕΡΤ! - Α.Τσίπρας "Λειτουργείς ως κλητήρας"!


"Ναι σε όλα" είπε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της "Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και αρνήθηκε να αναπέμψει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση 2.656 εργαζομένων.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ..."ΦΡΕΝΟ" Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



ANHΣΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 15% ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΗΛΙΚΙΩΝ ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ.


Και σήμερα η «κόκκινη γραμμή» Σαμαρά στο θέμα της ΕΡΤ για τους δύο κυβερνητικούς του εταίρους είναι συγκεκριμένη: ή με στηρίζετε στην απόφαση αυτή ή πάμε σε εκλογές.

ΤΩΡΑ!!!ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΩΣ ΝΕΡΙΤ Το σχέδιο νόμου για την νέα ΕΡΤ...



Βιάζεται η κυβέρνηση να θέσει σε λειτουργία την νέα δημόσια τηλεόραση όπως την οραματίζεται. Η νέα ΕΡΤ,αναμένεται να λειτουργήσει ξανά τον Σεπτέμβριο με ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ, νέα δομή και μικρότερο οργανόγραμμα. Το ιδρυτικό σχέδιο νόμου για τον νέο φορέα έχει ήδη συνταχθεί από τον νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού καθηγητή Γιάννη Καράκωστα και αφού αναρτηθεί πρώτα στο διαδίκτυο, στη συνέχεια θα κατατεθεί στη Βουλή.
 

Τι συμβαίνει στην Τουρκία, τι σχέση είχε το ταξίδι Ερντογάν στις ΗΠΑ, τι σημαίνει για τις μειονότητες...



Μια μελέτη του Βασίλη Κυρατζόπουλου για τις εξελίξεις στην Τουρκία ,τις μειονότητες και την Ελληνική κοινότητα της Κωνσταντινούπολης . Εξαιρετικά χρήσιμη αυτές τις ημέρες που όλοι προσπαθούμε να “ερμηνεύσουμε” τις συμβαίνει στην Τουρκία:

ΗΠΑ: Πέρασε το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό...




Ξεπέρασε το πρώτο διαδικαστικό εμπόδιο που αντιμετώπιζε στην Γερουσία των ΗΠΑ, το υποστηριζόμενο από τον Λευκό Οίκο νομοσχέδιο περί μετανάστευσης.
 

Oι 3 «πρωταθλητές» που λαμβάνουν από 9 συντάξεις ο καθένας !



Ο υπουργός Εργασίας γνωστοποίησε ότι οι συνταξιούχοι στην Ελλάδαείναι 2.714.034 τον Ιούνιο του 2013 και ότι υπάρχουν τρεις συνταξιούχοι στη χώρα που λαμβάνουν εννέα συντάξεις, 11 συνταξιούχοι που λαμβάνουν 8 συντάξεις και 151 συνταξιούχοι που λαμβάνουν επτά συντάξεις.
«Δεν σημαίνει ότι....
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com