Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο περιστατικό: Αρχιμανδρίτης χαστούκισε αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο!!!
ΔΕΥΤΕΡΟΣ--Πριν απο λίγο πέθανε λογιστής με το χαράτσι στο χέρι.!!!ΕΠΙΚΑΙΡΟ--Η τρόικα «απασφαλίζει» το ασφαλιστικό !!!


State Department προς Αθήνα: "Έχετε τζιχαντιστές στην Ελλάδα συλλάβετέ τους" ...


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ...Η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει πλέον από κάθε έλεγχο. Πολίτες παίρνουν τα όπλα και στρέφουν την κάνη κατά των δικαστικών λειτουργών που αντικρίζουν στην πόρτα των σπιτιών ή των καταστημάτων τους με το κατασχετήριο στα χέρια. Ηθικός αυτουργός γι’ αυτή την κατάσταση είναι η κυβέρνηση που το μόνο το οποίο τη νοιάζει είναι να κρατηθεί την εξουσία ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.
Στη Σκόπελο δικαστική επιμελήτρια πήγε στο κατάστημα εμπόρου για να του επιδώσει το κατασχετήριο του ακινήτου, για μερικές χιλιάδες ευρώ, και όταν την αντίκρισε πήρε την καραμπίνα στα χέρια και την έστρεψε εναντίον της, αλλά και εναντίον των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που τη συνόδευαν.

Η.Κασιδιάρης: «Οι κλέφτες είναι στη βουλή κι εμείς φυλακή - Ήρθε η ώρα Σαμαρά» ...ΒΙΝΤΕΟ--ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ...60.000 δανειολήπτες έχουν λάβει κατασχετήρια για πλειστηριασμούς !!!Κατασχετήρια  για πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτης κατοικίας  έχουν φτάσει στα χέρια 60.000 πολιτών, δημιουργώντας αγανάκτηση και σύγχυση αλλά και την πρόγευση του τι πρόκειται να συμβεί από 1 Ιανουαρίου του 2015.
Από αυτή την ημερομηνία ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για τους δανειολήπτες, διότι κινδυνεύουν να απελευθερωθούν πλήρως οι πλειστηριασμοί ακόμα και για την πρώτη κατοικία. Τον τελευταίο καιρό εντείνεται ολοένα και περισσότερο η συζήτηση για το πρόβλημα των «κόκκινων δανείων» και την αντιμετώπισή τους. Δυστυχώς, η συζήτηση αυτή διεξάγεται ερήμην των ενώσεων καταναλωτών και χωρίς διαφάνεια.
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στην πραγματικότητα υπ’ ατμόν και αναμένουν το χαρτί της έξωσης από το σπίτι τους που με πόνο και κόπους προσπάθησαν επί σειρά ετών να διατηρήσουν.
Σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Ομοσπονδίας Προστασίας Δανειοληπτών-Καταναλωτών Πολιτών,....

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών συνεχίζει με ανακοίνωση την “βεντέτα” με το Κάιρο! ...


ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ" ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ;Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει η κυβέρνηση από την Βουλή ...
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ...Συμπόρευση των στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας...


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο εμπιστοσύνης ...ΦΩΤΟ--Το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου πραγματοποίησε και την πιο μακρινή πτήση στον πλανήτη ...Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr