Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Μην αυτοκτονείτε: Πολεμήστε αυτό που σας πληγώνει!!!!Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των αξιωματικών και γενικότερα των στελεχών και των τριών Κλάδων των ΕΔ από την αυτοκτονία του υπολοχαγού του Πυροβολικού που απ'ότι φαίνεται ήρθε ως αποτέλεσμα του οικονομικού αδιεξόδου που αντιμετωπίζουν χιλιάδες στελέχη των ΕΔ.

"Σαμαράς, Βενιζέλος, Παναγιωτόπουλος να κρατήσουν το φέρετρο του υπολοχαγού που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα"


Υπολοχαγός του στρατού, πατέρας 2 παιδιών ήταν ο 46χρονος που έδωσε τέλος στην ζωή του πηδώντας από οικοδομή στην Χαλκίδα όπου ζούσε με την οικογένειά του.
Η οικονομική του κατάσταση δεν ήταν καλή. Σύμφωνα με συναδέλφους του σε μονάδα της Ριτσώνας, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα προβλήματα που αντιμετώπιζε και γι αυτό ακριβώς το λόγο έκανε και δεύτερη δουλειά.

ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΥΡΙΟΙ΄;;;;;
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ./ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ.

Έργα και ημέρες της «παράγκας» του ΓΕΣ....Σε συνέχεια των πληροφοριών που έχουμε για τις μεταθέσεις των Σχων, το 25% και άνω αυτών έχουν υποβάλλει «ενδικοφανής προσφυγή», σύμφωνα με τον Νόμο 3883/2010.

Το 75% των Ευρωπαίων «βλέπει» επιδείνωση της κρίσης!!!!!!!!!!!!!!Οι τρεις στους τέσσερις Ευρωπαίους θεωρούν ότι η οικονομική κρίση στη χώρα τους πρόκειται να επιδεινωθεί αυτό το χρόνο, σύμφωνα με μια έρευνα των Ipsos/CGI σε δείγμα 6.000 προσώπων που ζήτησε ο όμιλος Publicis, ο οποίος έκανε λόγο για μια «ζοφερή κατάσταση κι ένα....δύσκολο μέλλον». Η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία του τομέα της διαφήμισης σε παγκόσμιο επίπεδο δημοσίευσε σήμερα ένα έγγραφο 110 σελίδων με τίτλο «Ευρώπη 2013, μια ήπειρος που παραπαίει», το οποίο περιέχει στοιχεία της ποσοτικής έρευνας που έγινε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο σε δείγμα 6.000 πολιτών σημαντικών ευρωπαϊκών χωρών (Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Πολωνία, Ιταλία, Ισπανία) από τις Ipsos/CGI και της ποιοτικής έρευνας σε δείγμα 400 ευρωπαίων πολιτών που διεξήγαγε το FreeThinking, ένα εργαστήριο μελετών που συνεργάζεται με την Publicis.

Μηνυτήρια Αναφορά Του Ν. Νικολόπουλου Για Τον ΟΠΑΠ. Τον Λόγο Τώρα Έχει Η Δικαιοσύνη.


Σε μια περίοδο που οι πολίτες βάλλονται από οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων από μειώσεις εισοδημάτων και από πλήθος άλλων ανάλγητων φοροληστρικών μέτρων που έρχονται βροχηδόν ως απόρροια της «επαναδιαπραγματευτικής» πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά, συγκεκριμένες χαριστικές αποφάσεις του Προέδρου της ΟΠΑΠ ΑΕ υπέρ καλοβολεμένων υψηλόμισθων στελεχών, προκαλούν εύλογα την κοινή γνώμη. 

Απέλυσαν την καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει!!!!!!!!!!!!!!Και εµείς αντιγράψαµε. Και εµάς µας έπιασαν. Δεν πήγε, όµως, ο πατέρας µας ή ο θείος µας να απολύσει την καθηγήτρια...
 
Το θέµα σε καµία περίπτωση δεν είναι ο γιος του Σαµαρά. Ούτε φυσικά η αντιγραφή ενός 15χρονου παιδιού. Αυτό είναι ένα µηδαµινής δηµοσιογραφικής αξίας γεγονός.
 
Το θέµα είναι η άνευ προηγουµένου εκδικητικότητα που κατήγγειλε στο δικαστήριο η απολυµένη καθηγήτρια. Ο Σαµαράς -κατά την άποψή µας- θα έπρεπε να συγχαρεί την καθηγήτρια που τόλµησε να µονογράψει το γραπτό του γιου του επειδή αντέγραφε. Αντιθέτως, αυτή απολύθηκε λίγο µετά τις εκλογές.
 
ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...
 
Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.
 
Ενας χρόνος πριν... Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, νωρίς το πρωί στο Κολλέγιο Αθηνών. Οι µαθητές της τρίτης τάξης Γυµνασίου, όλοι γόνοι καλών οικογενειών, µπαίνουν στην αίθουσα για τις ετήσιες εξετάσεις τους πριν την αποφοίτηση. Βρίσκονται στα µισά της εξεταστικής περιόδου, οι θερινές διακοπές κοντοζυγώνουν και όλοι σκέφτονται ότι σε λίγες ηµέρες τα βάσανα τελειώνουν.

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ: Το 62% των Τούρκων συμφωνεί με τον ξυλοδαρμό των συζύγων τους!!Σύμφωνα με πρόσφατη είδηση,το ποσοστό δολοφονιών γυναικών στην Τουρκία αυξήθηκε κατά 1400%, μεταξύ των ετών2002 και 2009.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Η κρυφή διάταξη του πολυνομοσχεδίου...


Εκτός ΑΣΕΠ οι προσλήψεις των ανέργων  – Η τρικομματική δημιουργεί νέους stagieres – Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

Στιγμιότυπο 2013-04-29, 12.34.27 PMΜια κρυφή διάταξη-βόμβα περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες από την τρικομματική: Οι άνεργοι που θα προσλαμβάνονται για ολιγόμηνη απασχόληση στους δήμους και στις περιφέρειες θα εξαιρούνται από τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ! Με αποτέλεσμα να μιλάμε πλέον για επαναφορά της λογικής των σταζιέρς – η υιοθέτηση της οποίας από την κυβέρνηση Καραμανλή επικρίθηκε σφόδρα από την τότε αντιπολίτευση. Μπορεί η κριτική που αναπτύχθηκε χθες να επικεντρώθηκε στον κατώτατο μισθό (490 ευρώ μηνιαίως) όμως η εν λόγω διάταξη, είναι ακόμη περισσότερο . Πέραν του προφανούς, ότι δηλαδή κάνει εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους να ελπίζουν σε ένα ρουσφέτι για ολιγόμηνη απασχόληση (χωρίς να ονομάζονται καν «εργαζόμενοι» αλλά «ωφελούμενοι»), μετατρέπεται πλέον ως παραδοχή ότι το Δημόσιο γίνεται υποδοχέας ανέργων, ενώ ο ιδιωτικός τομέας εξακολουθεί να πλήττεται άγρια από την ανεργία.

Τριγμοί στα υψηλά δώματα της Εθνικής Φρουράς......


Υποστράτηγος και ταξίαρχος κατηγορούνται για συγκάλυψη παραπτωμάτων υφισταμένων τους

ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.Το 54% ανεργία στους νέους είναι το μεγάλο πρόβλημα ή για να το θέσουμε καλύτερα "είναι η εκπαίδευση για δουλεία" σε παιδιά που θα ζήσουν και θα πρέπει να δουλεύουν στα χωράφια των νέων φεδουδαρχών. Ο μισθός των διακοσίων ή τριακοσίων ευρώ, δεν είναι λύση λιτότητας στην οικονομία του κράτους. Είναι το όριο συνειδητοποίησης πως αυτά που ξέρατε τελείωσαν.

Η Τουρκία απαγόρευσε ανέγερση χριστιανικής εκκλησίας στην Άγκυρα.........Την ίδια ώρα οι τουρκοπροσκυνημένοι της κυβέρνησης Σαμαρά, με τον Καμίνη που τροφοδοτείται οικονομικά από τον Σόρος, σχεδιάζουν να χτίσουν τζαμιά στην Αθήνα!!!

ΣΟΚ στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις-Υπολοχαγός αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών δυσκολιών!!!


Σοκ στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ένας υπολοχαγός αυτοκτόνησε και οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄αυτή τη τραγική απόφαση όλα δείχνουν ότι είναι οικονομικοί. Ο υπολοχαγός είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του .

Πεζοπορία και Αφυδάτωση...........


Μπορείτε να προλάβετε την αφυδάτωση και τα δεινά της;
Γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια πως η άσκηση προκαλεί έντονη εφύδρωση που, αν δεν εξισορροπηθεί με την απαραίτητη πρόσληψη υγρών, μειώνει την αθλητική απόδοση. Ο κίνδυνος αυτός είναι ιδιαίτερα αυξημένος σε περιόδους υψηλών θερμοκρασιών. Θερμικές διαταραχές, ακόμα και θερμοπληξία είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Πουλήθηκε το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος - Καναδοί παίρνουν το μερίδιο της Hochtief αντι 1,1 δις ευρώ!


H απόφαση της Hochtief να προχωρησει στην κίνηση αυτή αλλάζει τα δεδομένα για την αποκρατικοποίηση του Ελευθέριος Βενιζέλος. Όπως ανακοινώθηκε, η Hochtief προχωρά στην πώληση της εταιρικής μονάδας των αεροδρομίων της, στην οποία περιλαμβάνεται και το μερίδιο της στο «Ελ. Βενιζέλος», σε θυγατρική του δημοσίου επενδυτικού ταμείου συντάξεων του Καναδά (PSP Investments), έναντι 1,1 δισ. ευρώ.

Απειλές ισλαμιστικών οργανώσεων στα Βαλκάνια - Τι παρακολουθούν στην Ελλάδα....Απειλητικά μηνύματα σε ξένους διπλωμάτες, στρατιωτικούς και πολιτικούς εκπροσώπους, καθώς και στις διεθνείς αποστολές που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, έχουν στείλει, σύμφωνα με δηλώσεις αναλυτών ασφαλείας, άγνωστες ισλαμικές ομάδες στα Βαλκάνια αναγκάζοντας τις αστυνομικές δυνάμεις να επανεξετάσουν πολλές ισλαμικές ομάδες.Κάτι που έγινε πιο επιτακτικό μετά την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Μητσοτάκης: Ένας χρόνος χωρίς τη Μαρίκα...........


Με μια φωτογραφία του ιδίου και της συζύγου του που ανέβασε στο facebook, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τιμά την επέτειο από τον ένα χρόνο θανάτου της Μαρίκας Μητσοτάκη.

Πάνω από την φωτογρσφία ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ έγραψε: «6 Μαΐου 2013 – Ένας χρόνος χωρίς τη Μαρίκα». 
Στις 17 Απριλίου 2012 η Μαρίκα Μητσοτάκη εισήχθη στο νοσοκομείο. Την Πρωτομαγιά του 2012 η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε δραματικά και νοσηλευόταν διασωληνωμένη. Απεβίωσε στις 6 Μαΐου, ανήμερα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα. 


newsbomb.

Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε το καλοκαίρι;


Το νερό αποτελεί το βασικότερο συστατικό του ανθρώπινου σώματος...

Αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της διατροφής μας για τη ζωή, όπως και το οξυγόνο. Φτάνει μέχρι το 55-60% του σωματικού βάρους σε ενήλικες άντρες, ενώ είναι ελαφρώς χαμηλότερο, περίπου 50-55%, στις γυναίκες, λόγω της υψηλότερης αναλογίας λίπους του σώματός τους.

Η κοινωνία θέλει στην φυλακή τον πρωτομάστορα του Καστελλόριζου.....


Χωρίς κανένα περιεχόμενο είναι οι συζητήσεις που άρχισαν με αφορμή τη βίαιη σύγκρουση του νυν και του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα χαώδη οικονομικά ελλείμματα του κόμματος και εστιάζονται στο αν απειλείται κατάρρευση της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη σε περίπτωση που οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες διασπάσεις στο ΠΑΣΟΚ μπορεί να αλληλοσφαγούν σε βαθμό πολιτικού κανιβαλισμού, από την κυβέρνηση όμως αποκλείεται να φύγουν!

Δεν έκλεισε ραντεβού με τον αμερικανό υπουργό Άμυνας ο Παναγιωτόπουλος,δεν πάει ΗΠΑ...


Ο Παναγιωτόπουλος μένει Αθήνα και δεν πάει ΗΠΑ ,γιατί ραντεβού με τον Αμερικανό ομόλογό δεν μπορεί να κλειστεί. 

3 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ – ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ;Κλούβα χρώματος μπλε με τρεις αλλοδαπούς πιθανόν Βούλγαροι ή Αλβανοί σταμάτησε το όχημα νεαρού Ροδίτη, φοιτητή 22ετών ο οποίος ήρθε να επισκεφτεί τους γονείς του από την Κρήτη όπου και σπουδάζει και του σπάσανε τα μούτρα του κλέψανε κινητό, χρήματα μέχρι και τα παπούτσια...
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr