Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ Στο στόχαστρο επιτέλους οι Μ.Κ.Ο.



Στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών βρίσκονται οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, για τις επιχορηγήσεις που λάμβαναν τα προηγούμενα χρόνια.

Τη διενέργεια ελέγχου για την δεκαετία 2000-2010 στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», ανέθεσε ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης.
Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε η Δ.Ο.Υ. Α΄ Λάρισας θα προχωρήσει σε τακτικό (οριστικό) φορολογικό έλεγχο. Στη συνέχεια η Δ.Ο.Υ. θα συντάξει όλες τις σχετικές εκθέσεις ελέγχου για τα οικονομικά έτη 2000−2010 και θα τις αποστείλει στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. (Α΄− Β΄) Ιωαννίνων (Α΄− Β΄ Ιωαννίνων –Δελβινακίου − Κόνιτσας – Μετσόβου) για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες.
Τη μάστιγα των ΜΚΟ που διαβρώνουν τα κράτη ανά την υφήλιο όλοι τη γνωρίζουμε
defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com