Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Έφτασαν στα Τίρανα οι πρώτοι 14 Ιρανοί Μουτζαχεντίν!!!



Έφτασαν στα Τίρανα οι πρώτοι 14 Ιρανοί Μουτζαχεντίν, από τους 210 συνολικά που θα φιλοξενήσει η αλβανική κυβέρνηση.

Την είδηση ανακοίνωσε ο απεσταλμένος του ΟΗΕ, Μάρτιν Κόμπλερ, σύμφωνα με.... τον οποίον οι Μουτζαχεντίν έχουν φτάσει στα Τίρανα από το Ιράκ την Τετάρτη το βράδυ.

Η αλβανική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι είναι πρόθυμη να παράσχει κατάλυμα σε 210 Μουτζαχεντίν ανταποκρινόμενη θετικά στο αίτημα τωνΗΠΑ
για την εξυπηρέτηση των μελών της ομάδας (Μουτζαχεντίν Χαλκ) MEK, που βρίσκονται στο στρατόπεδο «Ελευθερία» στο Ιράκ.



Ηγέτες της οργάνωσης των Μουτζαχεντίν δήλωσαν ότι η ζωή πάνω από 3.000 Μουτζαχεντίν στο στρατόπεδο στο Ιράκ βρίσκεται σε κίνδυνο και, συνεπώς, πρέπει όλοι να φύγουν από εκεί.

Έτσι, μία από τις χώρες που συμφώνησαν στις 16 Μαρτίου να φιλοξενήσουν μερικούς από αυτούς είναι και η Αλβανία.

Η οργάνωση των Μουτζαχεντίν Χαλκ από το 1979 θεωρείται από τις ιρανικές αρχές ως ένα κίνημα που αντιπροσωπεύει προδότες της πατρίδας.

NewsBeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com