Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Κοντονής:Το «χάιλ Χίτλερ» ειπώθηκε ...




«Το χάιλ Χίτλερ ειπώθηκε καταγγελτικά και απαξιωτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, αναφορικά με όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Βουλή.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα όσα είπε στο enikos.gr ο Γιώργος Πάντζας, λέγοντας: «ακούστηκε η φράση στο τέλος και ο κ. Πάντζας τους είπε "τι θα κάνετε θα μας σκοτώσετε, φύγετε από δω, χάιλ Χίτλερ", από έντονη αγανάκτηση».

Ο κ. Κοντονής, ο οποίος ήταν παρών στη σημερινή συνεδρίαση, περιέγραψε το επεισόδιο.

«Κάποια στιγμή που γινόταν χαμός στην αίθουσα του Κοινοβουλίου και ο Γιάννης Δραγασάκης προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη, έφτασε στα αυτιά μου, όχι ολοκληρωμένο το «χάιλ Χίτλερ», αλλά το «Χίτλερ». Τότε συνάδελφοι από το ΣΥΡΙΖΑ, αντέδρασαν και είπαν απευθυνόμενοι στο προεδρείο τι πράγματα είναι αυτά, να ακούμε εδώ μέσα «χάιλ Χίτλερ», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.



Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com