Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων........






Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων των Ελληνοποντίων Παλιννοστούντων, διοργανώνουν το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού, εκδήλωση για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα του Πόντιου Παπά και Δάσκαλου, στην πλατεία Αγίας Σοφίας και θα μιλήσει ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, δημοτικός σύμβουλος, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.
Θα ακολουθήσει πορεία προς το τουρκικό προξενείο, όπου θα θυροκολληθεί ψήφισμα.
Την ίδια μέρα στις 7 μμ, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, θα πραγματοποιηθεί και η τελετή μνήμης που διοργανώνει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, με ομιλητή τον στρατηγό εν αποστρατεία-συγγραφέα, Φράγκο Φραγκούλη.
Κατόπιν, θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το τουρκικό προξενείο και θυροκόλληση ψηφίσματος.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com