Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μαύρισμα στην πλαζ εκ των… έσω!!!






Αν επαληθευτεί η «προφητεία» της ΕΜΥ για 32ο Κελσίου το Σαββατοκύριακο, τότε, κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε εγκαίρως το μαύρισμα του θεσπέσιου σώματός σας, ούτως ώστε όταν το καλοκαίρι θα δέσει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε χωρίς αιδώ τα αδηφάγα βλέμματα των λουομένων της διπλανής σεζλόνγκ.
Εννοείται εξωτερικά θα πασαλειφτείτε με τα σπρέι σας, αλλά αν θέλετε να επιταχύνετε το μαύρισμα, δεν έχετε παρά να φάτε εκείνες τις τροφές που κάνουν πιο γρήγορη την παραγωγή μελανίνης. Κανόνας πρώτος και για όλη τη σεζόν: τρώμε 5 διαφορετικά φρούτα την ημέρα με κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα ή σκούρα πράσινα λαχανικά, κεράσια, βερίκοκα, μάνγκο, καρπούζι, καρότα, ντομάτες, γλυκοπατάτες, μαϊντανός, πράσινες σαλάτες). Το καρότο προσφέρει και αντηλιακή προστασία, όπως και το σπανάκι και το μπρόκολο.
Σημαντικά για την ελαστικότητα της επιδερμίδας είναι το καρπούζι, το γκρέιπφρουτ και η παπάγια που περιέχουν βιταμίνη C, ενώ το ρόδι και το πράσινο τσάι καθυστερούν την εμφάνιση των ρυτίδων.
Με τέτοιες δίαιτες βοηθάτε το μαύρισμα εκ των έσω. Κι αν τύχει να το παρακάνετε και καείτε, τότε κάντε ένα τζατζίκι χωρίς σκόρδο κλπ, δηλαδή βάλτε στο μπλέντερ αγγούρι με λίγο γιαούρτι και αλειφτείτε…



RizopoulosPost 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com