Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ζητιάνους θέλουν να καταντήσουν τους περήφανους Έλληνες αξιωματικούς........




Η αυτοκτονία ενός 46χρονου Υπολοχαγού του Στρατού Ξηράς, πριν από λίγες μέρες, έφερε στην επιφάνεια με τον πλέον δραματικό τρόπο την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού. Ένα κράτος το οποίο μπορεί να διαθέτει λεφτά για τα κόμματα, τις ΜΚΟ, τους λαθρομετανάστες, αλλά αντιμετωπίζει με πλήρη αναλγησία τους Έλληνες Στρατιωτικούς. Με έναν μισθό πείνας, ο οποίος παραπέμπει περισσότερο σε επίδομα βοηθείας (κοινώς ζητιανιά…) και δείχνει τον συνεχή κατήφορο του μεταπολιτευτικού καθεστώτος.
Δεν χρειάζεται να διαθέτει κάποιος μαντικές ικανότητες προκειμένου να αντιληφθεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι, με  τα ελάχιστα χρήματα που παίρνουν. Με τον πενιχρό μισθό που λαμβάνει ένας Στρατιωτικός πρέπει να συντηρεί όλη την οικογένειά του, καθώς από τις συχνές μετακινήσεις η εύρεση εργασίας για την σύζυγό του είναι σχεδόν απαγορευτική σήμερα, συν το μεγάλο ποσοστό ανεργίας που δεν δίνει, έτσι κι αλλιώς, την δυνατότητα για εύρεση εργασίας. Με το ενοίκιο να θεωρείται ως κάτι δεδομένο, εξαιτίας των συχνών μεταθέσεων των Στρατιωτικών, είναι απορίας άξιον το πώς μπορούν και επιζούν οι ΄Ελληνες Αξιωματικοί. Σύμφωνα, μάλιστα, με καταγγελίες σε μονάδες της παραμεθορίου έχουν να πληρωθούν οι Αξιωματικοί μας από τον περασμένο Νοέμβριο! Αυτή είναι η κατάντια του Κράτους αυτού, που δείχνει να μισεί κάθε τι Ελληνικό. Να συμπεριφέρεται με μίσος και εμπάθεια στους Έλληνες Αξιωματικούς την ίδια ώρα που δεν ζητά ποινικές ευθύνες για το ξάφρισμα εκατομμυρίων από τα κομματικά επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα «μαύρα» χρήματα σε ΜΚΟ και το τάισμα των λαθρομεταναστών στους μαζικούς χώρους διαμονής τους.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ  Είναι τόσο εμπαθείς και στυγνοί στις προθέσεις τους οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι, που δυστυχώς διαχειρίζονται τις τύχες αυτής της Χώρας, ώστε ακόμη και το επίδομα παραμεθορίου των 105 ευρώ, το οποίο δινόταν μέχρι πρότινος, καταργήθηκε κι αυτό…
http://apostratoiedsa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com