Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Γιάννης Μπουτάρης: «Το gay pride είναι τιμή για την Θεσσαλονίκη»!!!(GAY PRIDE=ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ...ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)



Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου για το gay pride!!! που θα γίνει τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη για τους γάμους!!! των ομοφυλοφίλων και για τις υιοθεσίες παιδιών!!! από gay ζευγάρια.



«Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να απαγορεύσω την ελεύθερη έκφραση. Το gay pride είναι μια σειρά εκδηλώσεων και περιποιεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ότι θα μαζευτούν 5.000 gay και λεσβίες θα έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό της πόλης» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος!

Όσο για το αν θα πάντρευε ομοφυλόφιλα ζευγάρια δήλωσε: «Δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα» είπε ο κ. Μπουτάρης για να προσθέσει «αν υιοθετηθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω».

Τέλος για τις υιοθεσίες παιδιών από gay ζευγάρια τόνισε: «Σαφώς είμαι θετικός στο να υιοθετούνται παιδιά από ζευγάρια gay». Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com