Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Έλαμψαν με την απουσία τους από το ΣτΕ για το «Γένος των Ελλήνων»... Οι «Θεσμικές» Ενώσεις των Αποστράτων!!!




Όταν κάποιοι κατηγορούν τους Αποστράτους Αξιωματικούς των Ε.Δ ότι σηκώθηκαν από το καναπέ τους και τις Λέσχες Αποστράτων μόνο και μόνο επειδή τους έκοψαν την σύνταξή τους μάλλον έχουν δίκιο!

Πλήθος Αξιωματικών σήμερα στο ΣτΕ για τη συζήτηση για την προϋπόθεση να υπάρχει το Γένος στα προσόντα των Υποψηφίων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών... μια προϋπόθεση που διέγραψε ο Βενιζέλος με το έτσι θέλω και (Αρχηγοί τότε κάθισαν προσοχή και έγιναν και Υπουργοί) επικαλούμενος δήθεν απόφαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων...

Όλες οι ενώσεις παρόντες μέσα και έξω από την Αίθουσα του ΣτΕ και αν νεώτεροι συνάδελφοι ήταν οι περισσότεροι παρόντες... Μπροστάρης και ο Στρατηγός Πανταζόπουλος που απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι εκτός από τα μερίσματα υπάρχουν και Ιδεώδη της Φυλής μας, της Γενιάς των Ελλήνων!

Έλαμψαν δια της απουσία τους το Συντονιστικό των Απόστρατων των «Θεσμικών Ενώσεων ΕΑΑΣ-ΕΑΑ-ΕΑΑΝ»....

Γιατί άραγε; Είχαν θέματα στις Ενώσεις των Αποστράτων ή επειδή τα Κόμματα Εξουσίας συμφωνούν να μην υπάρχει προϋπόθεση του Γένους στους Υποψηφίους των Στρατιωτικών Ιδρυμάτων;

Έχουμε στηρίξει τον αγώνα των Αποστράτων Αξιωματικών για τις τεράστιες μειώσεις που έχουν γίνει στις αποδοχές τους ...Αλλά δεν καταλαβαίνουμε την στάση τους και την Καυτηριάζομε!

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων αυτοί στήριξαν την προσφυγή για το Γένος των Ελλήνων:

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ

Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών (Α.Κί.Σ.)
Ένωση Στρατιωτικών Ιατρών (ΕΣΤΙΑ)
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αξκών Πεζικού (ΠΣΑΠ)
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποστράτων Αξκών ΕΔ και ΣΑ (ΠΣΑΑΕΔ-ΣΑ)
Σύνδεσμος Αποστράτων Αξκών Τεχνικού Σώματος (ΣΑΑΤΧΣ)
Σύνδεσμος Αποφοίτων/Σχολής Μον. Υπξκών Ναυτικού (ΣΑ/ΣΜΥΝ)
Σύνδεσμος Τάξης ΣΣΕ 1968
Σύνδεσμος Τάξης ΣΣΕ 1980
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (ΠΟΣ)
Τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, με επικεφαλής τον Αντιστράτηγο ε.α. Δημήτρη Πανταζόπουλο έκαναν αισθητή την Παρουσία τους!


(veteranos.gr-staratalogia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com