Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Συνέχεια της «αμαρτωλής» ιστορίας, των μεταθέσεων του ΓΕΣ...





Με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε, όσοι αξκοί κατέθεσαν «ενδικοφανείς προσφυγές», κατά τις πρόσφατες μεταθέσεις που εκδόθηκαν των Σχων, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι αρχές Ιουνίου για να λάβουν απάντηση, από την υπηρεσία.

Βλέπετε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια, από τις... Διευθύνσεις του ΓΕΣ, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να καλύψουν τους βολεμένους και τα βύσματα, όπως μαθαίνουμε, αναπτύσσοντας διάφορες θεωρίες περί ανέμων και υδάτων εντός των σχεδίων των απαντήσεων.

Βέβαια, πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι, ότι ο αντικειμενικός σκοπός (ΑΝΣΚ) των Επιτελείων είναι να μην γίνει δεκτή ουδεμία προσφυγή.

Το άρθρο 8, παράγραφος 2, του Νόμου 3883/2010 προβλέπει ότι : {Η απόφαση της τοποθέτησης, μετάθεσης ή απόσπασης κοινοποιείται στους ενδιαφερόμενους αμελλητί. Αυτοί έχουν δικαίωμα άσκησης ενδικοφανούς προσφυγής κατά της απόφασης εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την κοινοποίησή της, προς το διοικητικό όργανο που την εξέδωσε, το οποίο υποχρεούται να απαντήσει αιτιολογημένα εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία της υποβολής της}.

Οι μεταθέσεις των Σχων κοινοποιήθηκαν στους ενδιαφερόμενους στις 26 Απριλίου 2013, απ’ όσο γνωρίζουμε ορισμένοι εξ αυτών κατέθεσαν προσφυγές την ίδια ημέρα και ορισμένοι άλλοι στις 29 & 30 Απριλίου 2013.

Σήμερα έχουμε 17 Μαΐου 2013, ουδείς έχει λάβει γραπτή απάντηση επί της προσφυγής.

Οι Νόμοι τελικά εφαρμόζονται μερικώς από τα Επιτελεία ή χρησιμοποιούνται εκεί που τους συμφέρει, μήπως κάνουμε λάθος;

Πάντως απ’ ότι γνωρίζουμε ορισμένοι αξκοί ήδη έχουν βρει δικηγόρους, ώστε όταν λάβουν απάντηση τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου αρνητική και εκδοθούν οι μεταθέσεις τους με ημερομηνία, να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις κατά της υπηρεσίας, άλλοι πάλι άρχισαν να γράφουν από τώρα τις παραιτήσεις τους, για παν ενδεχόμενο.

Τις επόμενες ημέρες (μέχρι τέλος Μαΐου) αναμένονται να εκδοθούν οι μεταθέσεις των διοικητών μονάδων και των λοιπών ανώτερων αξκών. Το μεγάλο σόου, απ’ ότι πληροφορούμαστε γίνεται στις τοποθετήσεις των διοικητών μονάδων.

staratalogia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com