Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗ....ΜΑΖΕΨΕΙ!!!




Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά που μαθαίνουμε δεν είναι αλήθεια και ότι η κατάργηση της υγειονομικής διάταξης της χώρας για τα λοιμώδη νοσήματα απο τη Φωτεινή σκοπούλη που προκάλεσε μάλιστα και την έκρηξη του Ανδρέα του δουλευταρά γίνεται για ψηφοθηρικούς σκοπούς... 
Γιατί αν είναι αλήθεια και η Σκοπούλη τόλμησε να αφήσει τη χώρα αθωράκιστη κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου και να θέσει σε κίνδυνο εκατομμύρια Έλληνες επειδή νομίζει ότι η Ελλάδα είναι τσιφλίκι της και κάνει ότι της καπνίσει τότε δεν έιναι απλά....
επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία όπως καταγγέλει και ο ιατρικός σύλλογος είναι δολοφονική και συμμέτοχος της θα είναι και ο Μεσσήνιος που την κρατάει ακόμα...Καλά απο τον Λυκουρέντζο δεν περιμέναμε κάποια αντίδραση αυτός είναι...εξαφανισμένος, απλώς για την ιστορία θα σας πούμε ότι μόνο ο υπουργός υγείας έχει το δικαίωμα να καταργεί υγειονομικές διατάξεις...Μάλλον το ότι η Σκοπούλη τον "αδειάζει" έτσι για πλάκα είναι ψιλά...γράμματα για το Λυκουρέντζο!!! Σαμαρά μάζεψε την γιατί όταν θα σκάσει στο κεφάλι σου καμιά επιδημία θα είναι αργά και πολύ περισσότερο θα είναι πολύ αργά για χιλιάδες Έλληνες..
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com