Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ: "ΠΙΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ Χ.ΞΗΡΟ"... ΗΠΑ και Γερμανία "στήνουν" στον τοίχο την κυβέρνηση για τo φάκελο τρομοκρατία!




Στον… τοίχο στήνουν την κυβέρνηση ΗΠΑ και Γερμανία για το θέμα της τρομοκρατίας που φαίνεται να λαμβάνει διαστάσεις ενώ η Ελλάδα ανέλαβε και επισήμως της προεδρία της Ε.Ε. Μετά το Βερολίνο που εξέφρασε την έντονη δυσφορία του στην κυβέρνηση για το χτύπημα στην αφύλακτη οικία του Γερμανού πρεσβευτή ήρθε η οργισμένη δήλωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.
Οι Αμερικανοί ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη σύλληψη του επικίνδυνου και αδίστακτου τρομοκράτη της 17Ν, καθώς έχουν πληρώσει με «αίμα» τη δράση  τρομοκρατικής οργάνωσης στην Ελλάδα, οπότε και δεν θέλουν να ακούσουν την παραμικρή δικαιολογία για την «απελευθέρωση» του Χ. Ξηρού.
Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο δημοσιογράφος Μ. Ιγνατίου εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε πώς, «μας ανησυχεί βαθύτατα ότι ο καταδικασμένος για πράξεις τρομοκρατίας Χ. Ξηρός, ο οποίος ήταν ένα βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, αγνοείται μετά από μια άδεια απουσίας από τη φυλακή όπου εξέτιε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες».
Σε έντονο ύφος επισήμανε επίσης, «καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στην φυλακή», λέγοντας έμμεσος πλην σαφώς πώς είναι αποφασισμένοι να στείλουν στην Ελλάδα κλιμάκια Αμερικανών πρακτόρων προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για τη σύλληψη του Ξηρού αν η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορέσει να το πράξει.
«Συνεργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές για την αντιμετώπιση όσων χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώξουν να επιτύχουν τους στόχους τους», επισημαίνεται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Οι Αμερικανοί μάλιστα διατηρούν την 17 Νοέμβρη στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν σε διάφορες χώρες του κόσμου. Το γεγονός αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι πίστευαν από τότε, πώς η οργάνωση δεν έχει εξαρθρωθεί πλήρως, όπως διαβεβαίωνε η ελληνική πλευρά.
Η οργή των ΗΠΑ εκφράζεται μετά και την έντονη δυσαρέσκεια των Γερμανών για το χτύπημα στην οικία του πρεσβευτή τους στην Αθήνα, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε μεριμνήσει για την ένταξη της στους πιθανούς στόχους και τη φύλαξη της.
Για να πέσουν οι τόνοι μάλιστα ο Έλληνας πρωθυπουργός Α. Σαμαράς αναγκάστηκε να μιλήσει με τη Γερμανίδα Καγελάριο Α. Μέρκελ, να της ζητήσει συγνώμη και να τη διαβεβαιώσει πώς «θα κάνει τα πάντα προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες».
Μία ημέρα μετά όμως, ενέκρινε την άδεια στον Χ. Ξηρό, ενώ υπήρχαν πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει αναπτύξει σχέσεις με τη λεγόμενη «νέα γενιά» των τρομοκρατών και ομάδας ποινικών που έχουν αναλάβει την ευθύνη τρομοκρατικών χτυπημάτων.
Για δικαιολογηθεί τώρα η κυβέρνηση άρχισε δήθεν να ανζητά ευθύνες σε αυτούς που ενέκριναν την άδεια στον Χ. Ξηρό. Αυτά όμως, όπως και τα περί φυλακών υψίστης ασφαλείας δεν πρόκειται να ικανοποιήσουν τους Αμερικανούς που θέλουν τη σύλληψη του τρομοκράτη της 17Ν... «χθές» όπως και την απόδοση ευθυνών στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια.
Η κυβέρνηση, όπως διατάχθηκε καθ' ομολογία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη, να συλλάβει την ηγεσία της Χρυσής Αυγής με ένα στημένο κατηγορητήριο απο... αμερικανικές οργανώσεις θα πράξει το ίδιο τώρα και με το Χ. Ξηρό. Είδωμεν.











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com