Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

"Eπίκειται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα" ...





Έντονες ανησυχίες ότι υπάρχει σύμπραξη παλαιάς και νέας γενιάς τρομοκρατών και ότι επίκειται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μετά και την διαφυγή του καταδικασμένου μέλους της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού!
Η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, δήλωσε ότι χρειάζεται κοινός νους για να καταλάβει κάποιος ότι με την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, μετά την υπόθεση για την μεταφορά σε νοσοκομείο του Σάββα Ξηρού και τις επιστολές των φίλων Κουφοντίνα για να λάβει άδεια ο κρατούμενος, «κάποιον λάκκο έχει η φάβα», τόνισε στο ΒΗΜΑ 99,5.
«Φοβάμαι πολύ, γιατί τα παπαγαλάκια άρχισαν ήδη να μιλούν για επαναστατική δράση. Δεν πιστεύω σε συμπτώσεις. Πιστεύω ότι κάτι πραγματικά ετοιμάζεται και πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να διευκολύνουμε την αστυνομία να τους πιάσει» υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.























defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com