Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ...





Έρευνα για τον «ξενώνα» Λιάπη ξεκινά η Δικαιοσύνη. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκοτζιαμάνη με έγγραφό της προς τις εισαγγελίες εφετών όλης της χώρας, με αφορμή όπως αναφέρει την επίκαιρη ειδησεογραφία, ζητά να ερευνηθούν:
«Aν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απάτης σε βάρος του Δημοσίου ή σε βάρος των συμφερόντων των ευρωπαϊκών κοινοτήτων από άτομα που με τη χρήση ανακριβών ή ελλιπών δηλώσεων εισέπραξαν ποσά από τον προϋπολογισμό της χώρας μας ή της Ε.Ε. για να εγκαταστήσουν ή να βελτιώσουν ήδη υφιστάμενες υποδομές τους (δημιουργία ξενώνων ή επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ.)».
Παράλληλα, ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου επικοινώνησε με τον εισαγγελέα Ευρυτανίας και παρήγγειλε έρευνα για τα κονδύλια που διατέθηκαν για τον ξενώνα Λιάπη.
Σημειώνεται πάντως ότι τα εν λόγω αδικήματα είναι κακουργήματα και υποκύπτουν σε παραγραφή εάν μέσα σε 20 χρόνια δεν έχει επιδοθεί σχετικό βούλευμα.


















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com