Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ιδιοκτήτης πετρελαϊκής εταιρίας έμπλεξε με τις μίζες των Απάτσι ...




Το γιγαντιαίο σκάνδαλο με την προμήθεια των Απάτσι παίχθηκε σε πολλά επεισόδια. Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε μια άγνωστη πτυχή του.
Οι Αμερικανοί αναγκάστηκαν ν’ αλλάξουν αντιπρόσωπο όταν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αρνήθηκε να υπογράψει την παραλαβή των Απάτσι, τα οποία σάπιζαν στις αποθήκες της Ελευσίνας. Ο Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος αντιπροσώπευε τα Απάτσι, σε συνεργασία με γνωστό εκδότη, σήκωσε τα χέρια ψηλά. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να πείσει τον τότε υπουργό Άμυνας και να παραλάβει τα ελικόπτερα. Τότε οι Αμερικανοί ανέθεσαν την αντιπροσώπευση στο σύζυγο πασίγνωστης γυναίκας επιχειρηματία, η οποία-εκτός των άλλων- διαθέτει και μεγάλη εταιρία πετρελαιοειδών.
Με την αλλαγή του αντιπροσώπου άλλαξε και το κλίμα στην κυβέρνηση για τα Απάτσι. Τα παρέλαβαν παρά τις τεράστιες ζημιές που είχαν υποστεί τα ευαίσθητα λειτουργικά συστήματα, εξ αιτίας της αχρησίας.






















.
http://armynews.gr/?p=12886

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com