Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ...Ο Βασιλάκος, οι εξοπλισμοί και …μια κηδεία ...





Βαγγέλης Βασιλάκος Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών επί Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Βαγγέλη Βενιζέλου. Πολλοί Βαγγέληδες.
Ο πάντα λιγομίλητος Βασιλάκος χειριστηκε την υπόθεση των υποβρυχίων και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι του Παπανικολή. Επανεμφανίστηκε μεσάνυχτα στην εκπομπή του Τράγκα μαζί με πλήθος καλεσμένων. Όπως πάντα πιο πολλά υποννοεί λιγότερα λέει. Το βασικό “σύνθημά” του: “Όλες οι συμβάσεις εξοπλισμών είναι προβληματικές. Δεν υπάρχει ούτε μία που να μην έχει πρόβλημα”.
Ο Βασιλάκος είναι περίεργος άνθρωπος. Όσο υπηρέτησε στη θέση του ΓΔΕ δεν δεχόταν κανένα επιχειρηματία! Θα πείτε και τότε πια ήταν η δουλειά του; Διάβαζε προσεκτικά τις συμβάσεις με τις ώρες και σ΄ όλες είναι η αλήθεια έβρισκε κουσούρια. Το μόνο που δεν εξήγησε ποτέ είναι πως θα έπρεπε να γίνονται οι αγορές για να μην έχουν ή να έχουν τα λιγότερα κουσούρια.
Κι ενώ δεν συναντούσε ποτέ κανέναν πουθενά μια και μοναδική του δημόσια εμφάνιση προκάλεσε έκπληξη. Ήταν σε μια…κηδεία! Στη κηδεία της συζύγου του Κώστα Αποστόλου εξ απορρήτων -μέχρι πρόσφατα- του Θωμά Λιακουνάκου. Ήταν μια κηδεία που πραγματικά θύμιζε την ταινία …Godfather! Όλοι οι οπλάδες εκεί. Και για πρώτη φορά μαζί τους και ο Βαγγέλης Βασιλάκος ο οποίος αρνείτο να να τους δει.
Κατά και του Βασιλάκου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το θέμα του ηλεκτρονικού πολέμου. Πρόγραμμα που είχε αναλάβει η εταιρεία Sonak του Λιακουνάκου. Προφανώς σ΄ αυτή τη διαδικασία στην οποία θα υποχρεωθεί να υπερασπιστεί τον ευατό του θα μιλήσει με ονόματα και αριθμούς.




















http://armynews.gr/?p=12890

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com