Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

«Δεν θα θυσιαστούν οι επαγγελματίες οπλίτες στο βωμό της τρόικας»



Γιάννης Κοκκινιδης.


«Όλοι οι Επαγγελματίες Οπλίτες θα νομιμοποιηθούν αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος που θα τους οδηγήσει εκτός στρατεύματος», ξεκαθαρίζει  ο υπεύθυνος του τομέα Άμυνας της Ν.Δ. Στέφανος Γκίκαςδιαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες των τελευταίων ημερών που είχαν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς γίνονταν λόγος για  «τυφλές» απολύσεις.
Οι Επαγγελματίες Οπλίτες ήταν αποδέχτες κάποιων σεναρίων που τους ήθελαν να οδηγούνται στην έξοδο από την υπηρεσία τους  μόλις ολοκληρώνονταν η επταετή θητεία τους προκειμένου  να περιοριστούν οι κρατικές δαπάνες για να περιορισθεί το έλλειμμα  της χώρας.
Σύμφωνα πάντα με τον Τομεάρχη Άμυνας της  Ν.Δ Στέφανο Γκίκα  όλοι όσοι ολοκληρώνουν την επταετή επιθυμία τους  έκαναν και θα κάνουν αίτηση για  τη νομιμοποίησή τους.
Στη συνέχεια  θα περνούν από ειδική επιτροπή. Το μόνο που έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό είναι ότι θα πρέπει να εφαρμόζονται στο ακέραιο οι προϋποθέσεις για τη νομιμοποίησή τους στην τάξη των υπαξιωματικών.
Θα πρέπει να έχουν αποδείξει κατά την επταετή θητεία τους ότι είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις τους και παράλληλα τους το επιτρέπει η σωματική τους κατάσταση.
Να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ) που είχαν προσληφθεί επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου έχουν μονιμοποιηθεί. Αυτή τη στιγμή υπηρετούν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων περίπου 20.000 άνδρες και γυναίκες ΕΠ. ΟΠ.  Που καλύπτουν πάγιες ανάγκες.
newspost.r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com