Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ....Τι έλεγε ο Κεδίκογλου πριν από ένα χρόνο για την ΕΡΤ!!!(VIDEO)...

Ένα χρόνο περίπου πριν ο άνθρωπος που σήμερα ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αυτός ο ίδιος άνθρωπος κατακεραύνωνε την κυβέρνηση Παπαδήμου για το σχέδιο εξυγίανσης της ΕΡΤ, μιλώντας για απαξίωση η δημόσια τηλεόραση. 

Ως αρμόδιος για τα θέματα της κρατικής τηλεόρασης, δήλωνε πως έχουν καταθέσει ειδικό σχέδιο για την ΕΡΤ και δήλωνε πως δεν κατανοεί το όφελος από το κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, από την κατάργηση των υπερσύγχρονων studio που υπάρχουν και να δοθεί το κτίριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Βέβαια όπως έδειξε η σημερινή ημέρα αυτό το σχέδιο κάπου πήγε, αλλά σίγουρα δεν υλοποιήθηκε για να φτάσει στο σημείο η κυβέρνηση να ανακοινώσει το κλείσιμο της ΕΡΤ. 

Τότες μάλιστα ο κ. Κεδίκογλου δεν καταλάβαινε το κλείσιμο των συχνοτήτων κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές, αλλά σίγουρα τώρα έχει βρει τρόπο να το κατανοεί όλο αυτό. Μάλιστα, τότε έλεγε πως υπάρχει κίνδυνος καταπάτησης αυτών των συχνοτήτων από σκοπιανά και τούρκικα μέσα ενημέρωσης. Αλλά πιθανότατα αυτός ο κίνδυνος δεν υπάρχει πια!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ


newit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr