Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Νέα όρια και ρόλοι μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.....



Καθοριστικής σημασίας η επόμενη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών.


Μια ιδιαιτέρως δύσκολη συζήτηση αναμένεται να έχουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί στην επόμενη συνάντηση τους, η οποία ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας.
Στην Ιπποκράτους δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για το κλίμα υπεραισιοδοξίας σχετικά με την κατάσταση της χώρας που καλλιεργείται από το Μέγαρο Μαξίμου, επειδή θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν έχει ακόμα διαφύγει τον κίνδυνο, όπως φαίνεται από το ναυάγιο του διαγωνισμού για ΔΕΠΑ και ΔΕΦΑ.
Ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς, έπειτα από τις «διαρροές» περί δυσαρέσκειας του για την κριτική που του άσκησε το προηγούμενο διάστημα ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλος αλλά και την αλλαγή στάσης του ΠαΣοΚ στη Βουλή, χαμήλωσε τους τόνους και επαίνεσε προσωπικά την προσπάθεια των δύο μικρότερων εταίρων.

Ωστόσο, τα καλά λόγια δεν αρκούν πλέον για επιφέρουν ηρεμία στον κυβερνητικό συνασπισμό. Υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΗΜΑΡ μιλούν ανοιχτά και λένε ότι θα επιδιώξουν τη συνεργασία με το ΠαΣοΚ σε όλα τα επίπεδα της κυβερνητικής λειτουργίας προκειμένου να επέλθει κάποια ισορροπία στην κυβέρνηση.parapolitika.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com