Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;;ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν ψηφίζουν την ΠΝΠ για το κλείσιμο της ΕΡΤ.


Με ανακοινώσεις τους οι δύο κυβερνητικοί εταίροι ΠΑΣΟΚ καιΔΗΜΑΡ ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν στη Βουλή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι φαίνεται πως θα τραβήξουν το σχοινί με απρόβλεπτες συνέπειες για την ύπαρξη της κυβέρνησης, μετά την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να κλείσει την ΕΡΤ.



Μετά την ανακοίνωση της απόφασης από τον Σίμο Κεδίκογλου το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με σαφέστατες αιχμές που στην ουσία βάζουν φωτιά στην τριτοκομματική κυβέρνηση.
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως είχε ενημερώσει τον κ. Σαμαρά πως διαφωνεί απολύτως με τις συγκεκριμένες αποφάσεις και τους χειρισμούς της κυβέρνησης σημειώνοντας πως για το λόγο αυτό η σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν φέρει τις υπογραφές των υπουργών που έχουν υποδειχθεί από το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν στη Βουλή το νόμο που θα κυρώνει αυτή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
Αναφέρει επίσης το ΠΑΣΟΚ πως "το άμεσο κλείσιμο της ΕΡΤ και η απόλυση όλου του προσωπικού παρουσιάστηκε σε εμάς από την κυβέρνηση ως επιτακτική ανάγκη, ώστε να εκπληρωθεί αμέσως ο όρος της μείωσης του προσωπικού του κράτους κατά 2.000 άτομα πριν την καταβολή της επόμενης δόσης".
Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση αναφέροντας πως "η κυβέρνηση και οι συγκεκριμένοι αρμόδιοι υπουργοί της εποπτεύουν της ΕΡΤ επί έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς καμία ουσιαστική παρέμβαση και χωρίς καμία βελτίωση στα θέματα αυτά". Τέλος, το ΠΑΣΟΚ ζήτησε την άμεση συνάντηση των αρχηγών των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΔΗΜΑΡ η οποία με ανακοίνωσή της επανέλαβε την κατηγορηματική αντίθεσή της με το κλείσιμο της ΕΡΤ και σημειώνει πως "οι υπουργοί που υπέδειξε η ΔΗΜΑΡ δεν συνυπέγραψαν την πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Η αναγκαία αναδιοργάνωση και ο εξορθολογισμός της πρέπει να γίνουν με την ΕΡΤ ανοιχτή. Η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου οποτεδήποτε έρθει στη βουλή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com