Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ GAZPROM - ΔΕΠΑ... Επανέρχονται τα σενάρια για συνάντηση Σαμαρά-Ομπάμα...

IT WAS ABOUT TIME FOR THE GREEK PRIME MINISTER TO FIND OUT.

Ξαφνικά και μετά από μια περίοδο σχετικής «ψύχρανσης» οι ελληνο-αμερικανικές σχέσεις φαίνεται «αίφνης» να  προχωρούν σε αναθέρμανση καθώς και σύμφωνα με πληροφορίες η πολυπόθητη –για την ελληνική πλευρά- συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  ο Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει τελικά την επίσκεψη στις ΗΠΑ στο διάστημα μεταξύ 15 και 20 Ιουλίου για να συναντηθεί με τον Μπάρακ Ομπάμα, αφού η πρώτη συνάντηση που είχε προσδιοριστεί για τις 4 με 5 Ιουνίου είχε αναβληθεί ύστερα από αμερικανική πρωτοβουλία.
Η «πόρτα που είχε φάει» ο Έλληνας πρωθυπουργός από τον Λευκό Οίκο είχε δημιουργήσει σενάρια αναφορικά με την έντονη αμερικανική δυσαρέσκεια σε περίπτωση που η ΔΕΠΑ κατέληγε σε ρωσικά «χέρια». Τώρα που η συμφωνία ακυρώθηκε άρχισαν πάλι τα σενάρια για συνάντηση Σαμαρά-Ομπάμα. Πόσο τυχαία μπορεί να είναι μια τέτοια εξέλιξη;
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com