Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΖΗΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...


Αναφορά στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κατά του Β' αντιπροέδρου της, Γιάννη Δραγασάκη, υπέβαλε σήμερα η Χρυσή Αυγή, σε σχέση με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής...
Στην αναφορά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, εκτιμά πως η ενέργεια του Γιάννη Δραγασάκη να αφαιρέσει το λόγο από τον βουλευτή του κόμματος, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, συνιστούσε αντισυνταγματική πράξη.
Αξιώνει δε, να ζητηθούν εξηγήσεις, να απολογηθεί, «και, εάν οι εξηγήσεις δεν κριθούν επαρκείς, να εφαρμόσετε τον Κανονισμό και να επιβάλλετε την απομάκρυνσή του και να καλέσετε τη Βουλή, κατά την αμέσως επομένη συνεδρίαση, να επεκτείνει, ενδεχομένως, τον αποκλεισμό του αντιπροέδρου Δραγασάκη έως 15 ημέρες». 

Επίσης, ο κ. Παππάς ζητά την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής και ενάντια στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Πάντζα και Μ. Κανελλοπούλου, για τα όσα εκτόξευσαν κατά της Χρυσής Αυγής σε αντεγκλήσεις τους με τους βουλευτές της τελευταίας.

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ζητά και τη διενέργεια διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) εναντίον υπαλλήλου της Βουλής, η οποία «υπαγόρευε στον αντιπρόεδρο Ι. Δραγασάκη τι ακριβώς να λέει».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παππάς, προτού μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πάτρα, σε δηλώσεις του στο thebest.gr, αποκάλεσε «συμμορίτη» και «πολιτικό περίττωμα» τον κ. Δραγασάκη, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του προκλητική, ενώ υποστήριξε ότι, κατά τη διάρκεια της επίμαχης συνεδρίασης, ο κ. Δραγασάκης αποκάλεσε τη Χρυσή Αυγή συμμορία. 
fimotro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com