Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ο κ. Υ.ΕΘ.Α μήπως πρέπει να δει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τις προσφυγές των Αξιωματικών;


Όπως έχουμε γράψει τον τελευταίο καιρό, αρκετοί αξκοί έχουν καταθέσει «ενδικοφανείς προσφυγές», κατά των πρόσφατων μεταθέσεων που εκδόθηκαν των Σχων.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διαθέτει αρκετούς Νομικούς Συμβούλους. Κατά την γνώμη μας θα πρέπει... οι προσφυγές που έχουν καταθέσει οι αξκοί, να διερευνηθούν από τους Νομικούς Συμβούλους του κ. Υ.ΕΘ.Α ώστε, να διαπιστωθούν οι περιπτώσεις εκείνες, όπου παραβιάζεται η σχετική νομοθεσία.

Απ’ όσο γνωρίζουμε, τα Επιτελεία του ΓΕΣ, απαντούν επί των προσφυγών, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και συνήθως αρνητικά.

Στην περίπτωση που ένας αξκός μετατίθεται και δεν αντιβαίνει η σχετική τοποθέτηση την ισχύουσα νομοθεσία, δεν θα πρέπει να δικαιωθεί επί της προσφυγής που κατέθεσε.

Πρέπει, λοιπόν, ο κ. Υ.ΕΘ.Α να δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επί του σοβαρού αυτού θέματος που επηρεάζει τη ζωή των αξκών και των οικογενειών τους, καθώς και την αξιοπιστία των ΕΔ.

staratalogia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com