Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας - Ποιος διαδέχεται τον Νίκο Αλικάκο.


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αλλάζει ηγεσία και όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια για “κόμμα στρατιωτικών” θα εκφραστεί μέσα από την “αναγέννησή” του ΣΕΕ, ξεκινώντας από την αλλαγή του προέδρου. Εκτός αν οι “θεσμικοί” απόστρατοι θεωρήσουν ότι “χωράει” κι άλλο κόμμα στρατιωτικών.

Ο Νίκος Αλικάκος δεν θα είναι υποψήφιος στο συνέδριο της Κυριακής . Όπως λένε οι πληροφορίες μοναδικό υποψήφιος για την θέση του προέδρου θα είναι ο υποπτέραρχος ε.α Γεώργιος Γερούλης,μέχρι σήμερα Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΕΕ.

Γεννήθηκε το 1958. Απόφοιτος Σχολής Ικάρων Τάξεως 1980 (συμμαθητής του σημερινού Α/ΓΕΑ Ε.Τουρνά και του Α/ΑΤΑ Χ. Βαϊτση) ήταν Ταξίαρχος Υποδιοικητής της Σχολής Ικάρων το 2010 και αποστρατεύθηκε το ίδιο έτος με τον βαθμό του Υποπτεράρχου . 

Είναι κάτοχος ΜPhil in Social Science/Leicester University, UK & Διδακτορικού από το ΕΜΠ/ Μηχ. Ηλ. & Μηχ. Ηλ. Υπ. και ασχολείται και με την αγιογραφία, ίσως και λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχει με την Εκκλησία.
 onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com