Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Μπουτάρης: Επικίνδυνος ο Φραγκούλης Φράγκος!!!!!(BINTEO).


Στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον αρχηγό της “Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα”, Ανδρέα Λοβέρδο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφέρθηκε στη χθεσινή εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων και συγκεκριμένα, στον στρατηγό εν αποστρατεία, Φραγκούλη Φράγκο, ο οποίος ήταν ομιλητής.
Ο Γιάννης Μπουτάρης, έδειξε την έντονη δυσαρέσκειά του, σχετικά με όσα ανέφερε ο Φραγκούλης Φράγκος στη χθεσινή εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων και τόνισε, πως είναι "επικίνδυνος" και "ρίχνει λάδι στη φωτιά".

Σε ομιλία του για την Γενοκτονία των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη ο Φ.Φράγκος έκανε λόγο για την “γενοκτονία του μνημονίου”, καλώντας κυβέρνηση και αντιπολίτευση να δώσουν λύση .Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τι είπε ο πρώην Α/ΓΕΣ

Δείτε την συνέντευξη του κυρίου Μπουτάρη απο το thestival.gr



Πηγή - thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com