Τρίτη 21 Μαΐου 2013

DENIZ KURDU 2013: Το τουρκικό Ναυτικό ασκείται…



Ξεκίνησε χθες η μεγαλύτερη ετήσια άσκηση του τουρκικού ναυτικού με την επωνυμία DENIZ KURDU 2013. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καλά ενημερωμένου στα θέματα ναυτικής ισχύος, Τούρκου αναλυτή, Ντεβρίμ Γιαγιλαλί (http://turkishnavy.net/), επικεφαλής του τουρκικού στόλου στην άσκηση είναι ο αρχηγός Στόλου, υποναύαρχος Μπουλέντ Μποστάνογλου.

Τα πλοία ξεκίνησαν από τους ναυστάθμους του Γκιουλτσούκ, της Φώκαιας και του Ακσάζ, με την άσκηση να εκτείνεται από τη θάλασσα του Μαρμαρά και το Αιγαίο μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο. Θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ακσάμ», στην άσκηση συμμετέχουν οι φρεγάτες F-243 TCG Yildirim, F-244 TCG Barbaros, F-246 TCG Salihreis και τέλος η κορβέτα F-511 TCG Heybeliada.
Την άσκηση παρακολουθεί με προφανές ενδιαφέρον αν και διακριτικά, το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.
defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com