Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο "γαλάζιο" μαντρί....



Σύμφωνα με πληροφορίες στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ έχουν αναλάβει με βάση εντολές του τις διαβουλεύσεις με σκοπό την αμφίπλευρη διεύρυνση του κόμματος και η περίπτωση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Παπαχρήτου ο οποίος τοποθετήθηκε στον ΟΟΣΑ ως αναπληρωτής μόνιμος εκπρόσωπος της χώρας μας αποτελεί ένα πρώτο σαφές δείγμα των προθέσεων Σαμαρά.
Με δεδόμενη την εδραίωση βάση των δημοσκοπήσεων της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό σκηνικό, το ενδιαφέρον της Συγγρού εστιάζεται πλέον στην απορρόφηση ουσιαστικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΛΑΟΣ στους κόλπους της ΝΔ, ενώ παράλληλα εξετάζονται σοβαρά βολιδοσκοπήσεις σε δυνάμεις, κινήσεις και πρόσωπα που μπορεί να συνεργαστούν με τη ΝΔ ενόψει των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα τον Μάιο του 2014.

Στο πλαίσιο αυτό κυκλοφορούν έντονες φήμες προς το παρόν ότι ο Γιωργος Καρατζαφέρης φλερτάρει έντονα με την ιδέα να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη της ΝΔ ή να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ σε εκλόγιμη θέση.

Να σημειωθεί ότι σε φάση επαναπροσδιορισμού της θέσης του με τη ΝΔ είναι στελέχη όπως ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Χρήστος Ζώης (Νέα Μέρα), και οι ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλα και Νίκος Σαλαβράκος.newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com