Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Με πανελλαδική τηλεοπτική άδεια βρέθηκε ξαφνικά ο Γ.Καρατζαφέρης!!!



Το “πράσινο φως” για να εκπέμπει το κανάλι του πανελλαδικά πήρε χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος τουΛΑΟΣ. Πιο συγκεκριμένα το ART TV (πρώην ”Τηλεάστυ”), τηλεοπτικός σταθμός του ΛΑΟΣ, κρίθηκε κατά από την πλειοψηφία του ΕΣΡ, ότι μπορεί.... εκτός από την Αττική να εκπέμπει
και από τον ΧορτιάτηΘεσσαλονίκης, μιας και είχε συμμετάσχει στη διαδικασία αδειοδότησης εμπρόθεσμα στον διαγωνισμό για εθνική εμβέλεια εν έτει 1998.



Η εν λόγω απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου φέρνει σημαντικές αλλαγές στις ισορροπίες του τηλεοπτικού πεδίου καθώς ουσιαστικά αυξάνει τον αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας κατά ένα-οκτώ δηλαδή-, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ενόψει και της ψηφιακής μετάβασης.

Ο συγκεκριμένος σταθμός ήταν τοπικής εμβέλειας, είχε υποβάλλει ωστόσο αίτηση για άδεια εθνικής εμβέλειας στην τελευταία διαγωνιστική διαδικασία του 1998 που ωστόσο ακυρώθηκε και με τον Νόμο 2644/98 του Δ. Ρέππα χαρακτηρίστηκε ως νομίμως λειτουργών.

Η πλειοψηφία των μελών του ΕΣΡ, δέχτηκε ότι ο νόμος αυτός ισχύει αναλογικά και για την περίπτωση των σταθμών που αιτήθηκαν άδεια εθνικής εμβέλειας.
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com