Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Όχι στην άρση ασυλίας για Κανέλλη-Δούρου!!!



Είχαν μηνυθεί από τον Ηλία Κασιδιάρη μετά το περιστατικό με το χαστούκι


Την ομόφωνη απόφαση να μην προτείνει άρση ασυλίας ούτε για την Λιάνα Κανέλλη ούτε για την Ρένα Δούρου οι οποίες είχαν μηνυθεί από τον Ηλία Κασιδιάρη για τα όσα είχαν γίνει στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1 έλαβε πριν από λίγο η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας. Όπως φαίνεται η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι οι κατηγορίες Κασιδιάρη κατά των κυριών Κανέλλη και Δούρου για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση δεν ευσταθούν με αποτέλεσμα να προταθεί στην Ολομέλεια η απόρριψη του αιτήματος για άρση ασυλίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο είχε η εκ διαμέτρου αντίθετη στάση που τήρησαν οι δύο βουλευτίνες. Η Λιάνα Κανέλλη τόνισε ότι δεν επιθυμεί άρση της ασυλίας της διότι με αυτό τον τρόπο θα "δικαιωθεί" η πολιτική της Χρυσής Αυγής, ενώ αντιθέτως η Ρένα Δούρου ζήτησε την άρση της ασυλίας της προκειμένου να γίνει κανονικά η δίκη.
 parspolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com