Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ’65 !!!


«Ο κ. Δήμας παραμένει αντιπρόεδρος της Ν.Δ., έχει επιβραβεύσει όλες τις επιλογές Σαμαρά, ήταν στέλεχος της κυβέρνησης Παπαδήμου που έκανε το PSI και ουσιαστικά ενίσχυσε την παραμονή της τρόικας στη χώρα και την καταστροφική πολιτική που έχει οδηγήσει στην απώλεια της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας. Ο κ. Δήμας πιστεύω ότι δεν μπορεί με κανένα τρόπο να συγκεντρώσει τους απαιτούμενες βουλευτές».

 Τα παραπάνω δήλωσε στον REAL FM ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος με αφορμή την υποψηφιότητα Στ. Δήμα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο κ. Καμμένος συνέχισε λέγοντας: «Παρ’ ότι ζούμε σε ημέρες που θυμίζουν το ’65 και φαινόμενα τα οποία θα αποκαλυφθούν σύντομα το τι ακριβώς συμβαίνει, νομίζω ότι η επιλογή Δήμα ήταν επιλογή ήττας του κ. Σαμαρά. Επιλογή ήττας που φάνηκε στη συζήτηση αυτής της παράνοιας που ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες, δηλαδή τη συζήτηση ενός προϋπολογισμού, που είχε ανατραπεί από την ίδια την κυβέρνηση και την τρόικα, αφού την ίδια στιγμή μιλούσαν για περισσότερα και μεγαλύτερα μέτρα τα οποία θα αναιρούσαν τον προϋπολογισμό για τον οποίο συζητούσαμε».
Στην επισήμανση γιατί κάνει λόγο για ημέρες του ’65, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε: «Μιλάω γιατί αυτή τη στιγμή γίνονται πιέσεις προς ανεξάρτητους βουλευτές και όχι μόνο, με πολλά μέσα τα οποία είναι και παράνομα και εκτός της δημοκρατικής λογικής, είναι εκτός του Συντάγματος. Πιέσεις που είτε έχουν να κάνουν με εκβιασμούς, είτε με προσφορές, είτε με τρόπους που δεν είναι ούτε νόμιμοι ούτε αποδεκτοί από μία δημοκρατική χώρα».
Στην ερώτηση αν έχει δεχθεί και ο ίδιος πιέσεις σαν αυτές που περιέγραψε, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Έχω δεχθεί πάρα πολλές πιέσεις. Και δέχομαι καθημερινώς πιέσεις. Με προσφορές απίστευτες. “Βρείτε τα και θα δεις τι θα έχεις”, ας πούμε. Δεν πρόκειται εμείς όμως να γονατίσουμε».
Στο ερώτημα από ποιους ασκούνται αυτές οι πιέσεις, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ σημείωσε: «Από επιχειρηματίες, από φίλους εντός ή εκτός εισαγωγικών. Από παράγοντες. Είναι ξεκάθαρο».
Σε ερώτηση αν συνοδεύονται και από οικονομικές προσφορές ο κ. Καμμένος τόνισε: «Αν μπορούσα να το αποδείξω στη Δικαιοσύνη θα σας έλεγα ναι. Καταρχήν είναι προσφορές οι οποίες αυτή τη στιγμή, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να γονατίσουμε, δεν εκβιαζόμαστε».
Στην επισήμανση αν υπήρξε και προσπάθεια εκβιασμού, ο κ. Καμμένος είπε: «Ξεκάθαρα όταν το ΣΔΟΕ ελέγχει από τους 12 βουλευτές τους 9. Όταν πιεζόμαστε για δήθεν έρευνες σε ανύπαρκτα θέματα. Όταν έχουμε βουλευτές που έχουν φύγει από τους ΑΝ.ΕΛ. και για τους οποίους έχουν κατασχέσει τους λογαριασμούς και δεν μπορούν να διακινήσουν ούτε ένα ευρώ αυτοί και οι οικογένειές τους. Εγώ αυτά έχω ζητήσει από τον εισαγγελέα να διερευνήσει».




























newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com