Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

“Μετά το χθεσινό θα υπάρξουν και άλλα ντοκουμέντα – Kάποιοι έχουν λόγο να φοβούνται γιατί πλησιάζει η στιγμή της αλήθειας”!...




Για δημοσιοποίηση και άλλων ηχητικών ντοκουμέντων, εκτός αυτού του πολύκροτου αποσπάσματος με τα…Γαλλικά του Σαμαρά που παρουσίασε χτες ο Ηλίας Κασιδιάρης, μίλησε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, από το βήμα της Βουλής.
“Μετά το χθεσινό θα υπάρξουν και άλλα ντοκουμέντα Δεν ξέρω αν θα είναι της ίδιας ποιότητας ή περιεχομένου…” είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, προσθέτοντας πως “κάποιοι έχουν λόγο να φοβούνται γιατί πλησιάζει η στιγμή της αλήθειας”.
Ο Ματθαιόπουλος επανέλαβε της καταγγελίες  κόμματος του για σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής και επανέλαβε πως “η Χρυσή Αυγή θα δώσει απάντηση με νομικές διαδικασίες, μέσω της κάλπης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com