Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

"ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ...


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ;

ΣΗΜΕΡΑ ,10-12-2014, ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.



"Της κολάσεως κυριολεκτικά: Την Τετάρτη, στο πλαίσιο της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου και την φερόμενη ως παράνομη καταγραφή της συζήτησής τους, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ότι έχει παρέμβει προσωπικά στη δικαιοσύνη για τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα παρέθεσε ηλεκτρονικές διευθύνσεις στις οποίες ανέφερε ότι ακούγεται η φωνή του Σαμαρά να λέει σε ανώτατο παράγοντα της δικαιοσύνης”: “Πες στον Παναθηναικάκια, οι επόμενοι τρείς που θα πάνε να τους γαμήσει”.
Στη Βουλή προκλήθηκε πανδαιμόνιο αφού ο Η.Κασιδιάρης συνεχίζοντας αποκάλεσε τον πρωθυπουργό “αλήτη που δεν θα ησυχάσουν εαν δεν φύγει από την κυβέρνηση”.
ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΥΛΙΚΟ
Το μεγάλο ερώτημα μετά τα όσα ειπώθηκαν-και αναφέρθηκαν από τον Κασιδιάρη- είναι το εξής: Ακούγοντας τον διάλογο, είναι αυτή η φωνή του Σαμαρά; Μοιάζει πολύ. Σχεδόν είναι η ίδια.  Και Σε ποια στιγμή τα λέει; Πως μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση να είναι μοντάζ; Είναι αυθεντική η συνομιλία; Και σε ποια χρονική στιγμή; Ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσει το Μαξίμου αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Παράλληλα τίθεται το μεγάλο ερώτημα: Εαν η φωνή του Σαμαρά κελεύει κυβερνητικό παράγοντα να παρέμβει, αυτό δεν συνιστά κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος; Κάποιοι δεν πρέπει να πάνε φυλακή για όλα αυτά;"















ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ: http://www.makeleio.gr/?p=228116


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com