Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Εμμεση ομολογία ενοχής: Απόλυτη σιωπή του Α.Σαμαρά για το βίντεο με το σκάνδαλο των προφυλακίσεων...

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
Αρκετές ώρες μετά την μετάδοση του βίντεο με την του ηχογραφημένη φράση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά (δεν υπάρχει αμφιβολία, τελικά, ότι είναι ο Α.Σαμαράς αφού υπάρχουν πιστοποιήσεις τεχνικών που επιβεβαιώνουν ότι είναι αυτός) με την οποία ζητά από κάποιον (δικαστικό...) να πει στον "παναθηναϊκάκια" να "γαμή...ει"  τους τρεις βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου" δεν υπήρξε ούτε "κιχ" από το Μέγαρο Μαξίμου για το τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα που έχει ανακύψει.
Και αυτό δεν αφορά μόνο αυτά την υπόθεση αυτή καθ'εαυτή, αλλά και το πώς έγινε η ηχογράφηση. Γιατί εδώ έχουμε κρίσιμα ζητήματα ασφάλειας. Τα οποία θα ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα με την αποκάλυψη και άλλων ηχογραφημένων συνομιλιών του Α.Σαμαρά για την ίδια υπόθεση...
Το ότι προσπαθεί το Μαξίμου να "σφυρίξει αδιάφορα" δεν σημαίνει ότι δεν βρισκόμαστε ενώπιον πολιτικού σκανδάλου μεγατόνων με προεκτάσεις στα ζητήματα εθνικης ασφάλειας.
Γιατί όταν παρακολουθείται και ηχογραφείται ο ίδιος ο πρωθυπουργός μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, τότε τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμα, ίσως και πιο σημαντικά από την ίδια την αποκάλυψη της συνωμοσίας.
Από εκεί και πέρα πάμε στην ουσία των γεγονότων επάνω στα οποία αρνείται να τοποθετηθεί ο Α.Σαμαράς: Το ότι βρίζει ως "μαλτέζος λεμβούχος" το προσπερνάμε. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις έστω στον πρωθυπουργό να βρίζει σε ιδιωτική συνομιλία του ακόμα και όταν είναι στήνει μία πολιτική σκευωρία και φυλακίζει πολιτικούς του αντιπάλους
Αλλά να έχουν υποκλέψει την συνομιλία ενός πρωθυπουργού μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και να αρνείται να τοποθετηθεί είναι απίστευτο.
Δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τη δικαιολογία ότι "Αυτά τα λένε οι νεοναζί".
Ο Εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος και τα όργανα της Δικαιοσύνης πρέπει επίσης να απαντήσουν αναφορικά με την υπόθεση αυτή. Οταν έχεις κλείσει στην φυλακή βουλευτές ενός κόμματος ως "εγκληματική οργάνωση" τότε οφείλεις να τοποθετηθείς σε ένα τέτοιο θέμα.
Οι δημοκρατικοί κανόνες λένε ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν ψηφιστεί από τους πολίτες για να τους αντιπροσωπεύσουν στην Βουλή. Μαζί τους κλείνεις στην φυλακή και την βούληση των πολιτών. Πρέπει να είναι πολύ πειστικά τα στοιχεία και η γυναίκα του Καίσαρα όχι μόνο να είναι τίμια αλλά να φαίνεται και τίμια.
Δεν αρκεί η απάντηση του σεβαστού εισαγγελέα ότι "το μόνο αληθές είναι πως είμαι Παναθηναϊκός".
Αν το ηχητικό είναι αληθινό, πράγμα που είναι εύκολο να διαπιστωθεί, τότε ο Σαμαράς δεν έδωσε μια εντολή για να μεταβιβαστεί στον πρόεδρο του ... Παναθηναϊκού. Πρέπει σήμερα να ξεκινήσει έρευνα για το ποιοι ήρθαν σε επαφή με τον Ντογιάκο την επίμαχη περίοδο.
Ολα τα άλλα θα βρεθούν εκ καιρώ...

















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com