Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ !!!Οριστική ρήξη: Σε διαγραφή Γ. Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ κινείται ο Ε. Βενιζέλος ...


Δύσκολα θα γεφυρωθεί το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Ε. Βενιζέλου και του Γ. Παπανδρέου  μετά τη νέα σημερινή παρέμβαση του τελευταίου, η οποία –ουσιαστικά- αποτελεί πρόπλασμα για την ίδρυση νέου κόμματος.
Πλέον η ρήξη των δύο ανδρών είναι οριστική κι εκμηδενίστηκε και τυπικά η πιθανότητα να βρεθούν κάτω από την ίδια κομματική στέγη κατά τις προσεχείς εκλογές.
Σύμφωνα δε με τα όσα διαρρέει τo  επιτελείο Βενιζέλου, δεν αποκλείεται άμεσα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να προχωρήσει και στην αποπομπή του πρώην πρωθυπουργού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Tο defencenet.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το defencenet.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com