Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ...


Σε τελετή για τα 60 χρόνια τουρκικού πετρελαίου μίλησε ο Τούρκος πρόεδρος στέλνοντας για μια ακόμη φορά προκλητικά μηνύματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

 Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει τη δική της πλατφόρμα στο δικό της ναυπηγείο, προσθέτοντας πως όσο η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν λαμβάνει υπόψη τις δικές τους προειδοποιήσεις, τότε και η Τουρκία θα συνεχίσει τις έρευνες της για φυσικό αέριο στην Κύπρο.
«Η Τουρκία πλέον δραστηριοποιείται όχι μόνο στα δικά της εδάφη αλλά και στο Αζερμπαϊτζάν, το Ιράκ, την Κύπρο, τη Λιβύη», είπε ο Τούρκος πρόεδρος και πρόσθεσε ότι η Τουρκία δεν θα μείνει μακριά από τις εξελίξεις στο νότιο μέρος της Κύπρου.
«Δόξα τω Θεώ κάνουμε τις έρευνές μας με το δικό μας πλοίο. Πολύ σύντομα θα κάνουμε και τη δική μας γεώτρηση. Εμείς από την αρχή λέγαμε να λυθεί αυτό το πρόβλημα στο πλαίσιο των διεθνών κανόνων», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.
«Το πλοίο Μπαρμπαρός έχει αγοραστεί από το εξωτερικό. Τώρα κατασκευάζουμε το δικό μας πλοίο στην Τούζλα. Μακάρι τον Ιανουάριο να αρχίσουμε εργασίες γεώτρησης στη Μαύρη Θάλασσα», είπε ο κ. Ερντογάν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com