Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ--Αποφυλακίζεται ο Στάθης Μπούκουρας - Παραμένουν στη φυλακή Ηλιόπουλος και Γερμενής...


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους θα αφεθεί ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Στάθης Μπούκουρας. Στην απόφαση της εισαγγελέας Εφετών Στεφανάτου ένας από τους λόγους που φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο στην θετική κρίση της εισαγγελέως είναι η αποστασιοποίησή του από την Χρυσή Αυγή.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι η καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ, και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο κ.Μπούκουρας θεωρείται ένας από τους ανεξάρτητους βουλευτές που θα ψηφίσουν για πρόεδρο Δημοκρατίας.
Αντιθέτως την παράταση της προσωρινής κράτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή, ζητάει από το δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελική λειτουργός, απορρίπτοντας το αίτημά τους για αντικατάσταση της προσωρινής τους κράτησης με περιοριστικούς όρους.

























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com