Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

(ΒΙΝΤΕΟ)--“Ο Σαμαράς έδωσε εντολή για τις Παράνομες Προφυλακίσεις”- ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ομιλία του Η.Κασιδιάρη στη ΒΟΥΛΗ ...




Η Χρυσή Αυγή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της αλλά και μέσα από τη Βουλή  καταγγέλει:
“Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του στη Βουλή για την άρση ασυλίας του για το βίντεο Μπαλτάκου δήλωσε πως ο Σαμαράς και η παραδικαστική κλίκα της Λέσβου έχουν καταλύσει το Σύνταγμα και το Πολίτευμα.
Ο προδότης απερχόμενος πρωθυπουργός έστησε μια πρωτοφανή σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, καθώς έδινε εντολές σε επίορκους δικαστικούς για να προφυλακίσουν παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επειδή κόβει ψήφους από την Νέα Δημοκρατία.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου ακούγεται ο Σαμαράς να δίνει εντολές στον “Παναθηναϊκάκια” (Ισίδωρο Ντογιάκο) να προφυλακίσει παράνομα τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλο, Γερμενή και Μπούκουρα.
Η αντιπολίτευση δεν βγάζει μιλιά για αυτό το σκάνδαλο μεγατόνων, καθώς συνεχίζει να καλύπτει τον σκευωρό Σαμαρά. Τέλος, δήλωσε πως ο Σαμαράς πρέπει να πάει φυλακή και η Χώρα να οδηγηθεί σε ελεύθερες εκλογές, όπου η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί και θα νικήσει!
Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αυτή η κυβέρνηση είναι μία παράγκα, ένα καρκίνωμα που θα πρέπει ξεριζωθεί. Με κλείσατε στη φυλακή, αλλά δεν θα σταματήσω μέχρι να σταματήσει η διαφθορά σε αυτή τη χώρα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει αν δεν αποκαθαρθεί αυτή η κυβέρνηση. Η Βουλή πρέπει να λειτουργήσει και πάλι με 300 βουλευτές.
Η Χρυσή Αυγή χτυπήθηκε με το χειρότερο τρόπο και άντεξε και θα εξέλθει ενισχυμένη από αυτή τη δοκιμασία. Στις 25 Ιανουαρίου, που είναι η πιθανότερη ημερομηνία των πρόωρων εκλογών, θα είμαστε νικητές. Αυτοί που μας έστησαν αυτή την ιστορία, θα καταβαραθρωθούν, όταν εμείς θα εκλεγόμαστε μέσα από τα κελιά των φυλακών”.









 http://www.makeleio.gr/?p=228286

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com