Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

"ΟΧΙ" ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...

Την καταψήφιση της κυβερνητικής πρότασης για την προεδρική εκλογή και στην οργανωτική αυτοτέλεια της Δημοκρατικής Αριστεράς αποφάσισε η κοινοβουλευτική ομάδα και η Εκτελεστική επιτροπή του κόμματος σε κοινή συνεδρίαση τους την Τετάρτη.
Συγκεκριμένα τα στελέχη του κόμματος συμφώνησαν στην καταψήφιση του Σταύρου Δήμα και στις τρεις ψηφοφορίες, καθώς όπως σημειώθηκε "η ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να συμβάλλει στην συντήρηση πολιτικών που εγκλωβίζουν σε τέλμα την κοινωνία και την οικονομία". Επίσης υπογραμμίστηκε ότι "η Δημοκρατική Αριστερά είναι και θα παραμείνει περούσα στις πολιτικές εξελίξεις, με δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη την πολιτική και οργανωτική της αυτοτέλεια".
Μετά από πέντε ώρες που κράτησε η συζήτηση στελέχη του κόμματος ανέφεραν ότι η Δημοκρατική Αριστερά βρίσκεται σε διαδικασία εκλογικής ετοιμότητας και χαρακτήριζαν ως "άθλιες" τις πληροφορίες περί αυτοδιάλυσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com