Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ- ΧΑΜΗΛΑ Η ΔΗΜΑΡ- ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νέα δημοσκόπηση της Pulse: Μάχη μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ...





Προβάδισμα μισής ποσοστιαίας μονάδας έχει ηΝέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σεδημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας το «Ποντίκι», τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή λαμβάνει ποσοστό της τάξης του 13%. Απώλειες για το ΠΑΣΟΚ που λαμβάνει 6%, στο 3,5% η ΔΗΜΑΡ.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 20% (έναντι 19,5% που λάμβανε τον Απρίλιο), και ακολουθεί οΣΥΡΙΖΑ με 19,5% (έναντι 20%), η Χρυσή Αυγή με 13% (έναντι 12%), το ΠΑΣΟΚ με 6% (έναντι 7%), το ΚΚΕ με 5,5% (έναντι 5%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% (έναντι 5%) και η ΔΗΜΑΡ με 3,5% (στο ίδιο ποσοστό με τον περασμένο μήνα).
«Άλλο κόμμα» απαντά το 5,5% των ερωτηθέντων, στο 9,5% η αδιευκρίνιστη ψήφος, στο 12% η αποχή.
Με την αναγωγή επί των έγκυρων, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 23% (22,5% τον Απρίλιο), οΣΥΡΙΖΑ 22,5% (23%), η Χρυσή Αυγή 14,5% (13,5%), το ΠΑΣΟΚ 7% (8%), το ΚΚΕ 6% (5,5%), οιΑνεξάρτητοι Έλληνες 4,5% (5,5%), και η ΔΗΜΑΡ 4%.  
pulse-newspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com