Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ράγισαν και οι πέτρες... στη κηδεία του Κομάντο του Αλιβερίου (video).....





Βουβή η θλίψη συγγενών και φίλων του εικοσάχρονου Πεζοναύτη  από το Αλιβέρι Εύβοιας ο οποίος καταπλακώθηκε χθες το πρωί από τεθωρακισμένο άρμα στον Ωρωπό.
Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥΤη σορό συνόδευσε άγημα πεζοναυτών φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους, ενώ, μάταια το πλήθος κόσμος που συγκεντρώθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου για να τον αποχαιρετίσουν, έψαχνε να βρει λόγια παρηγοριάς για να απαλύνουν την οδύνη των γονιών και των δύο αδελφιών του άτυχου Στάθη.
Ο άτυχος στρατιώτης όπως έγινε γνωστό είχε άγχος για την άσκηση με το άρμα που τελικά του στέρησε τη ζωή! Οι συγγενείς δεν κρύβουν το παράπονό τους, αν και περιμένουν όπως δηλώνουν το πόρισμα με τα επίσημα αίτια του τραγικού θανάτου.


ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΤΑΝ (ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FB)
lamiastar.gr
«Κρίμα ο Στάθης είχε πολλά όνειρα για το μέλλον του» σχολιάζει η δασκάλα του, μη μπορώντας να κρύψει την βαθιά θλίψη για την μάνα και την οικογένειά του που δεν θα τον ξαναδούν. Κρίμα, δεν πρόλαβε... δυο μήνες έμεναν για να πάρει το χαρτί της απόλυσής του, η μοίρα ωστόσο είχε άλλα σχέδια. «Καλό Ταξίδι Σταθούλη μας».

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com